Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Лютий » 19 » Афганістан живе в їхніх серцях
13:22
Афганістан живе в їхніх серцях

Із дати виведення радянських військ з Афганістану вже минуло 24 роки. Це значимий день для воїнів-інтернаціоналістів, які пройшли пекло війни, бачили смерть, але знайшли сили вижити і повернутися. Певен, епізод чужої та жорстокої війни надовго закарбувалися у пам’яті кожного хто її пройшов. Час найкращій лікар, тому, що саме він стирає з нашої пам’яті болі, трагедії: які пройшли через душі 3579 воїнів Сумщини, 122  загинули, 3 пропали безвісті. Серед них 101 воїн Великописарівщини,  з яких 5 віддали своє життя на чужині, а нині сплять вічним сном на рідній землі. Війна в Афганістані стала показником хоробрості радянських воїнів, взаємодопомоги, вірності, та воїнської дружби.

    Серед воїнів – афганців, тих хто брав безпосередню участь у жорстокій війні і житель села Яблучне, комуніст, депутат Великописарівської районної ради Віталій Цехмістро, який часто ділиться під час зустрічей з молодим поколінням своїми спогадами про участь у бойових діях, про контузію і поранення, про взаємовиручку воїнів побратимів, серед яких були: Крамський Петро Павлович, Борода Павло Андрійович, Чанцев Анатолій Михайлович.

   За відмінну працю Віталій неодноразово відзначався Почесними грамотами, цінними подарунками від обласного, районного управління МВС України в Сумській області. Його ім’я занесене на районну Дошку пошани.

   Багато життів забрала війна, але ми пам’ятаємо тих, хто її пройшов. Із глибокою вдячністю вітаю воїнів-інтернаціоналістів які повернулися додому. Тож нехай вам та вашим нащадкам більше ніколи не доведеться воювати, щоб родинах панували достаток і злагода, всі були здорові та жили у мирі.

 

 

                        Перший секретар Великописарівського РК КПУ    М.В.Гавриленко.

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 546 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0