Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Чи порушене право дітей на здобуття дошкільної освіти у селі Пожня?
21:31
Чи порушене право дітей на здобуття дошкільної освіти у селі Пожня?
 Пожня детский садик Повертаючись до історії Пожнянського дитячого садку, хочеться навести для гостей сайту цікаву відповідь прокуратури Сумської області щодо законності руйнації дитячого садочку у селі Пожня.
  Підчас розгляду звернення мешканців села Пожня, народним депутатом України, першим секретарем Сумського обкому КПУ Володимиром Даниленком було встановлено, що приміщення дитячого садку у с. Пожня В.Писарівського району було побудоване колишнім КСП «Восход» у 1990 році за кошти господарства виходячи з власних потреб. У 1995-96 рр. та упродовж І півріччя 1996-1997 навчального року у цьому приміщенні були розміщенні початкові класи школи, але по причині несправностей системи опалення у подальшому були переведені до приміщення основної школи. У 1998 році сільськогосподарським підприємством приміщення було передано на баланс Пожнянської сільської ради.
  Рішенням сесій сільської ради від 29.12.2006 та 15.12.2008 надано дозвіл на продаж нежитлової будівлі через аукціон за умови використання її для здійснення підприємницької чи культурно-розважальної діяльності зі збереження цілісності споруди. У подальшому вказане приміщення було продане за 29,5 тис грн.
  Рішення виконавчого комітету сільської ради від 05.03.2009 надано дозвіл новому власнику на переобладнання будівлі під житловий будинок, а в подальшому визнано його право власності на цей будинок. За поясненням нового власника, ним як власником будинку здійснено демонтаж стін, оскільки будинок має вади фундаменту.
  З метою з’ясування усіх обставин та захисту прав дітей на здобуття дошкільної освіти Володимир Даниленко звернувся до прокуратури Сумської області з вимогою перевірити законність продажу та належного відшкодування державі коштів витрачених на будівництво дитячого садочку. В свою чергу прокуратура проводячи перевірку близько чотирьох місяців, спираючись на неможливість надання рецензії на звіт про експертну оцінку приміщення колишнього дитячого садку прийшла до висновку, що фактично право дітей Пожнянської сільської ради на здобуття дошкільної освіти порушено не було.
  Наразі на території сільської ради проживає 14 дітей дошкільного віку.

Дитячий садок побудований колишнім КСП «Восход»

Детский садик село Пожня

Переобладнана будівля під житловий будинок

Пожня, детский садик

Відповідь прокуратури

ответ прокуратуры

Переглядів: 505 | Додав: symu-okp | Теги: Пожня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0