Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Декомунізатори – нащадки гітлерівських прихвоснів
11:22
Декомунізатори – нащадки гітлерівських прихвоснів

Нинішні українські «історики» з піною біля рота доводять, що бандерівці не співпрацює з нацистами. Ось  наочний приклад такої співпраці. Перед вами - номер газети «Нове Запоріжжя» за 10 грудня 1941 року.

Саме ті ж самі українські «історики» доводять тепер, що видавалася вона похідною групою бандерівської ОУН. Раз це стверджують ті ж, хто кричить сьогодні «Героям слава!», то  навіщо ж нам сумніватися?

Зокрема, дана бандерівська газетка публікує повідомлення про каральну операцію нацистів проти села Баранівці (біля Миргороду), де в ніч на 5 листопада радянські партизани напали на німецьких солдатів. Газетка повідомляє: «В покарання за це погане діло розстріляно 10 жителів цього села, а саме село спалене і знесене з лиця землі». Українців також закликають, щоб уникнути такої ж долі, знищувати партизан і  доносити про них німецькій владі. Читайте самі:

То що, в цьому заклику і підтримці каральної акції нацистів н немає ж ніякого колабораціонізму, правда?

Якщо хтось так думає інвкше, то ось ще цитати з тієї ж газетки. Під заголовком «Робота початкових і середніх шкіл м. Запоріжжя» німецька армія названа «визволителькою українського народу».

І тут же дано такі відверті «рекомендації»: «Перед вчителями шкіл Запоріжжя стоїть зразу першочергове завдання: донести до свідомості учнів, а через них і до їх  батьків, що Німецька Армія - це армія визволителька від більшовицько-жидівського ярма та свавілля, що Німецька Армія є ворогом лише більшовизму, але не чесних робітників та селян. Кожен чесний робітник, селянин, школяр повинен допомогти Німецькій Армії покінчити із залишками більшовизму в нашій місцевості».

Тут же міститься заклик до шкіл активно вивчати німецьку мову - та так, «щоб учні відчули, що німецька мова - це один з головніших предметів».

А сьогодні головний декомунізатор України закликає знищити СРСР в головах українців та досконально вивчати в школах англійську мову… В унісон йому підспівують  «доморощені нацпатріоти».Так, Ірина Фаріон вимагає від влади, щоб  російськомовні громадяни України не мали доступу до освіти і роботи, а  Ігор Мірошниченко прямо закликає створити для російської мови гетто… Чи може нагадати недавні слова  Міністра культури України Євгена Нищука про «генетику» мешканців Донбасу і півдня України?

А тепер познайомтесь з київською газеткою часів гітлерівської окупації.

Чи не перекликається наведена в газеті  цитата  нацистського ідола  з риторикою сьогоднішніх декомунізаторів в Україні?.. Адже саме їх діди і батьки давали клятву вірно служити Адольфу Гітлеру. Про це свідчить   відомий  Акт проголошення відновлення Української держави від 30 червня 1941 року: «Волею українського народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України. 
         Організація Українських Націоналістів, яка під проводом творця і вождя Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кривавого московського більшовицького поневолення боротьбу за свободу, взиває увесь український народ не скласти зброї так довго, доки на всіх українських землях не буде створена Суверенна Українська Держава ...
         На західних землях України твориться Українська Влада, яка підпорядковується Українському Національному Урядові, що створиться в столиці України - Києву ...

Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Великонімеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації. Українська Національно-Революційна Армія, що твориться на українській землі, боротиметься далі проти московської окупації за Суверенну Соборну Державу, справедливий лад у цілому світі ... 

Льва-город, 30 червня, 1941 р.
Ярослав Стецько. Голова Національних Зборів» 

Перші дні тої страшної війни стали для багатьох націоналістів часом величезного політичного піднесення й ейфорії. «Нарешті, - гукали вони, - настала наша година. Наші сни, наші мрії стали дійсністю. Це наше воскресіння!.. На багнетах німецьких збройних сил несеться воля довгождана... Прийшла хвилина, в якій мусимо собі сказати: тепер, або ніколи!» (Газ."Краківські вісті". 1941. 23 червня. 9 липня.)

На завершення наведемо цитату з   книги «Гірка правда: злочинність ОУН - УПА (сповідь українця)»  Віктора Поліщука, юриста, доктора політології. Книга вийшла українською і польською мовами в 1995 р. в Торонто - Варшаві – Києві: 

«За дії ОУН - УПА має відповісти теперішня влада незалежної України - її парламент, її Президент. Це вони мають офіційно засудити дії ОУН -УПА, це вони мають відмежувати український народ від тих організацій. І скласти заяву про прохання вибачити українському народові за дії його синів-виродків. 

Те саме має зробити в першу чергу ієрархія Греко-католицької церкви, бо саме під її омофором постала ОУН. А також ієрархія Української православної церкви, бо це її жертва брала участь у масових мордах на Волині. Хоч і була ця паства спонукана до злочинів емісарами з Галичини. Бо ж без покаяння немає прощення!».

Та сьогодні  сталося все навпаки. Хоча історія свідчить: і це скоро минеться. А декомунізатори понесуть залужену кару, якщо вже не несуть…

Микола Кукоба

Переглядів: 387 | Додав: kpu-vp | Теги: политика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0