Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Травень » 21 » Доклад першого секретаря Великописарівського РК КПУ
09:26
Доклад першого секретаря Великописарівського РК КПУ

Шановні товариші. Виконуючи постанову 44-го з’їзду Комуністичної партії, соціальні програми «Стратегія 2012», та виконуючи рішення червневого 2010року об’єднаного пленуму ЦК  і ЦКК «Про підвищення ролі первинних партійних організацій в укріпленні організаційного і ідейного єдинства партії» Великописарівський РК КПУ свій центр діяльності внутрішньопартійної роботи переніс в первинні партійні організації. Систематично підвищує вимоги за регулярне і своєчасне проведення партійних зборів. На повістку дня виносяться актуальні питання життя партійних організацій, сел, в яких вони знаходяться покращується контроль за виконанням партійних рішень.

    У 2008-му році мене обрали першим секретарем Великописарівського РК КПУ свою діяльність я почав з того що, при кожній сільській раді, в кожному селі повинна бути первинна партійна організація,. За основу ми взяли «сімейні» первинні партійні організації. Шлях по якому ми пішли виявився вірним. Сьогодні із 14 сільських і двох селищних рад, які розміщені на території району в кожній є первинна партійна організація, в районі немає жодного села в якому б не було партійної групи які складаються з 2-4 чоловік. В 2012 році легалізовано дві первинних партійних організації, на сьогодні ми маємо 18 партійних організацій в них на обліку перебуває 260 членів КПУ. Бюро Великописарівського райкому Компартії разом з первинними партійними організаціями розробили заходи по укріпленню первинних партійних організацій молодими кадрами. Збільшення чисельного складу парторганізацій за рахунок прийому в партію нового покоління і в першу чергу за рахунок молоді. Наприклад  із 57 комуністів прийнятих в партію в 2012 році 68,4% складають молоді люди у віці від 20-50 років. Майже всі партійні організації виконують рішення  Жовтневого пленуму ЦК (2006 р.) про щорічний прийом в партію в кожній партійній організації не менше 10% від перебуваючи на партійному обліку. Бюро Великописарівського РК КПУ прийняло своє рішення: кожна партійна організація раз у квартал повинна прийняти одного комуніста. Це рішення виконується.

    На щомісячних нарадах секретарів первинних партійних організацій систематично заслуховуються відстаючі парторганізації, підводяться підсумки роботи за минулий місяць, а також обговорюються і ставляться задачі на наступний місяць. Під час підготовки до Виборів у Верховну Раду України особливу увагу було приділено роз’ясненню серед населення основних положень передвиборчої програми КПУ, покращенню організаційної та агітаційно-пропагандиської роботи з ціллю підвищення авторитету районної партійної організації, первинних парторганізацій. На засіданні бюро були затвердженні агітаційні групи, відповідальні за виконання програм. Чотири рази на тиждень разом зі мною агітаційні групи працювали по селах, наш лозунг був «Із двора в двір». Відповідальними в групах були призначені комуністи які користуються великою повагою серед населення району. При цьому три рази на тиждень виставлялись агітаційні палатки в селищах Велика Писарівка та Кириківка. Тому за список кандидатів в депутати від КПУ проголосувало 23,22% виборців, що є найвищім показником серед районів області.

   В районі працюють три громадські організації які також проводять агітаційно - пропогандиську роботу серед населення. Це Союз Радянських офіцерів, Всеукраїнський Союз жінок «За майбутнє дітей України», районна комсомольська організація.

   Жоден політичний захід, який проводиться в районі не обходиться без участі комуністів. Це святкування Першотравня, Дня Перемоги, Дня визволення Великописарівщини від німецько-фашистських загарбників, Дня партизанської слави. В ці дні ми з червоними прапорами в одній колоні з представниками трудових колективів беремо активну участь у проведенні заходів. Завжди на них виступаємо, висвітлюючи свої політичні погляди, на мою думку це і є підвищення авторитету як райкому компартії, так і первинних партійних організацій.

                                                                                     М.В. Гавриленко

    

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 488 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0