Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Березень » 15 » Ігор Калєтнік: Народні повстання не відбуваються за розкладом
13:13
Ігор Калєтнік: Народні повстання не відбуваються за розкладом

Спроби опозиції відродити Майдан 2004 року не принесуть результатів. Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради України, член Президії ЦК КПУ Ігор Калєтнік.

   За його словами, сьогодні "Батьківщина” та "Свобода” хочуть вчергове використати довіру українців. Народні повстання не анонсують, а революції не відбуваються за чітко встановленим розкладом.

   «Народні бунти – це стихійне явище, яке відповідає настроям громадян, а не забаганкам окремих народних депутатів. Від парламентських виборів пройшло всього 4 місяці, які показали: українці в більшості не довіряють сьогодні опозиції», – вважає перший заступник голови парламенту.

   «Ми це проходили, коли людей виводили на майдан у 2004 році. Сьогоднішня опозиція – це майже та сама "помаранчева” команда невдах, і їх всі добре пам’ятають з часів Майдану. За єдиною різницею, що в той час вони стояли на сцені в останніх рядах, або їх взагалі туди не пускали, як таких що ще не доросли. Теперішні лідери опозиції тоді були «в кінці лавки запасних» і відігравали навіть не другорядні ролі», – наголосив Ігор Калєтнік.

   Він додав, що спроби об’єднати людей на акції протесту будуть невдалими через відсутність єдності всередині опозиції.

   «Коли в 2005 році, коли вони прийшли до влади, то замість того, щоб виконувати свої обіцянки, взяті перед людьми, вони звинуватили один одного в усіх земних і неземних гріхах. Так само буде і зараз. Про це свідчить той факт, що тільки двоє з лідерів так званої об’єднаної опозиції, братимуть участь у вуличних акціях. Одностайності в їхніх рядах бути не може, бо кожен з них почуває себе гетьманом і намагається здобути першість, бути розумнішим, ніж він є насправді», – підкреслив член Президії ЦК КПУ.

    «Сьогодні справжні наміри опозиції – задовольнити власні політичні амбіції. Адже основне гасло, яке вони не приховують і відкрито декларують – це захопити владу в країні. Це великий крок назад і я впевнений що українці їм не повірять», – підсумував Ігор Калєтнік.

 

Прес-служба

Переглядів: 503 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0