Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Лютий » 20 » Компартія вимагає притягнення до кримінальної відповідальності депутата-вандала
11:31
Компартія вимагає притягнення до кримінальної відповідальності депутата-вандала

Перший секретар ЦК Компартії України, голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко звернувся до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з депутатським зверненням щодо внесення до Верховної Ради подання про притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України від ВО «Свобода» Ігоря Мірошниченка у зв’язку із вчиненням ним акту вандалізму проти пам’ятника Володимиру Іллічу Леніну у місті Охтирка Сумської області 15 лютого 2013 року.

   Фракція Компартії України у Верховній Раді України очікує від Генеральної прокуратури України термінової реакції на депутатське звернення Петра Симоненка та внесення до ВРУ подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання чи арешт народного депутата України Ігоря Мірошниченка.

   Текст звернення:

Генеральному прокурору України

Пшонці В.П.

Про внесення до Верховної Ради подання

про притягнення до кримінальної відповідальності

народного депутата України Мірошниченка І.М.

Шановний Вікторе Павловичу!

   Керуючись положеннями ст.ст. 16, 17 та 19 Закону України «Про статус народного депутата України», звертаюся до Вас з метою вжиття невідкладних заходів реагування з приводу вчинення актів вандалізму на території України та притягнення винних до кримінальної відповідальності.

   15.02.13 у м. Охтирці Сумської області народним депутатом України Мірошниченком І.М. разом з іншими хуліганами, які назвалися українськими націоналістами, було вчинено зухвалий акт вандалізму – зруйновано пам’ятник В.І.Леніну.

   Всі зазначені злочинні дії було вчинено за попередньою змовою групою осіб, що є обтяжуючою обставиною відповідно до ст. 67 Кримінального кодексу України.

    Крім того, всі обставини вчинення злочинних дій зафіксовані шляхом проведення відеозйомки, яка проводилася, як працівниками міліції, так і простими громадянами.

   При цьому особи, якими було вчинено даний злочин, усвідомлювали, що діють відкрито, що зайвий раз підтверджує умисел саме на вчинення протиправних дій з особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, проявом явної неповаги до суспільства та держави.

    За фактом злочинних дій органами внутрішніх справ було розпочато кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) та затримано всіх осіб, причетних до скоєння злочину, крім народного депутата Мірошниченка І.М.

    Зазначені події засвідчили, що фактично під прикриттям громадських та політичних об’єднань націоналістичної спрямованості в Україні діє злочинне угрупування, основною метою якого є здійснення спланованих злочинних дій, які посягають на громадський порядок.

    Такі дії носять явно замовний характер, щедро фінансуються й керуються неонацистськими і профашистськими організаціями, які, прикриваючись національними гаслами, насправді розпалюють ворожнечу всередині країни.

    Необхідно звернути увагу на те, що організатором даного злочину, підбурювачем та його безпосереднім виконавцем у співучасті з іншими особами є народний депутат України, член фракції «ВО «Свобода» Мірошниченко Ігор Михайлович, 1976 р. н.

    Дана особа, користуючись своїм депутатським мандатом і правовим статусом, всупереч тим повноваженням, якими наділений народний депутат, вчинила злочинні дії, відчуваючи повну безкарність і маючи стійку мотивацію до вчинення нових злочинів.

   Вважаю, що таким злочинам має бути надана відповідна оцінка з боку держави і суспільства, що повинно проявитися у вигляді справедливого суворого покарання.

    Ураховуючи значний суспільний резонанс, викликаний даним злочином, а також той факт, що одним із співучасників злочину є народний депутат України, прошу Вас:

1. Відповідно до ч. 3 ст. 80 Конституції України, а також ст. 218 Регламенту Верховної Ради України внести до Верховної Ради України подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання чи арешт народного депутата України Мірошниченка І.М.;

2. Забезпечити повне, всебічне й об’єктивне розслідування у даній справі;

3. Взяти на особистий контроль хід та результати кримінального провадження;

4. Вжити вичерпних заходів щодо притягнення осіб, винних у вчиненні злочину, до кримінальної відповідальності.

   Про результати розгляду даного звернення прошу повідомити мене в установленому законом порядку.

 

 

З повагою народний депутат України П.М. Симоненко

Переглядів: 481 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Суровый  
1
Совсем эти сволочи распоясались.Тюрьма по них плачет.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0