Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Грудень » 2 » Комуністи подарували листоноші велосипед
17:13
Комуністи подарували листоноші велосипед
Великописарівський РК КПУНещодавно в «Ленінській правді» була надрукована стаття Миколи Гавриленко, першого секретаря Великописарівського РК КПУ. У ній розповідалося про нелегку, але таку важливу і необхідну роботу листоноші Оксани Фоменко.

Дівчина пішки розносить пресу і листи жителям 5 сіл Вищевеселівської сільської ради, які віддалені один від одного. Кожного дня Оксана проходить по десять кілометрів в одну та іншу сторону з важкою сумкою і за мізерну заробітну плату.

Однак, незважаючи ні на довгу дорогу, ні труднощі, ні погоду, встигає рознести пенсії, пресу та товари повсякденного попиту: пральний порошок, цукерки, рослинне масло та інше.  Магазинів у цих селах немає, тому людям, особливо похилого віку,  такі послуги – велика підмога.

Володимир Даниленко, прочитавши цей матеріал, зацікавився скрутними умовами роботи листоноші Оксани.  Він добре знає про трудне становище сільських  зв’язківців не тільки у Великописарівському районі, а й в Україні.  

І вже на чергових зборах секретарів прийняли рішення про виділення коштів від імені Сумського обласного комітету для придбання велосипеда листоноші Оксані Фоменко. Не зволікаючи часом,  Микола Гавриленко  придбав такий жданий і потрібний велосипед.

Під час вручення подарунку був присутній Володимир Іванович Могильовський, начальник центру обслуговування споживачів №7 Великописарівського району. Він подякував Оксані за старанну працю і відзначив, що тепер листоноші буде легше і швидше добиратися до віддалених сіл.

Прес- служба Великописарівського РК КПУ
Переглядів: 571 | Додав: kpu-vp | Теги: Сумський ОК КПУ, Допомога листоноші, КПУ, Великописарівський РК КПУ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0