Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Грудень » 17 » Підсумковий пленум Великописарівського РК КПУ
13:28
Підсумковий пленум Великописарівського РК КПУ
Пленум РК КПУ17 грудня 2011 року відбувся розширений пленум Великописарівського районного комітету КПУ. В роботі пленуму також прийняли участь голови громадських організацій ВСРО та ВСЖТ «За майбутнє дітей України». Головним завданням пленуму було підбиття підсумків роботи районного комітету за 2011 рік та чітке, поступове планування майбутнього року, який буде дуже складним та непередбачуваним в зв’язку з майбутніми парламентськими виборами 2012.  
     В повістці дня були розглянуті такі головні питання:
•    Звіти першого та другого секретарів з підведенням підсумків  діяльності РК, первинних парторганізацій та їх виконавчих органів за звітний період.
•    Про організацію масово-політичних заходів РК КПУ по виконання рішень 44 з’їзду КПУ
•    Робота з молоддю через агітацію та Інтернет ресурси.
      В своїх звітах  секретарі висвітлили діяльність районної організації, яка в цьому році збільшилася на 34 чоловіки, була легалізована та почала офіційно діяти районна Комсомольська організація. Оцінили роботу партійних бюро та секретарів первинних парторганізацій відносно виконання постанов останніх звітно-виборчих зборів, постанов пленумів, конференцій та з’їздів вищестоящих партійних органів. Зокрема другий секретар Тетяна Статівка проаналізувала роботу кожної парторганізації з особливо важливих питань: підвищення  бойовитості партійних організацій, ріст партійних рядів, виконання загальнопартійних програм. Також чітко визначили конкретні задачі та направлення роботи на майбутній рік.
     Так, особливо було зазначено першим секретарем Миколою Гавриленком, що за кожним членом КПУ, в кожній первинній парторганізації необхідно закріпити конкретну справу та персональну відповідальність за неї. Налагодити агітацію серед жителів сіл з сьогоднішнього дня, особливу увагу приділяти роботі  з молоддю та невизначеним в своїх політичних переконаннях населенням. На період виборчої кампанії згуртувати всі сили райкому та первинних організацій.
     За звітний період було проведено цілій ряд заходів. Особливо слід відмітити святкування Дня партизанської Слави як в області в цілому, так і в нашому районі, де Великописарівський райком КПУ прийняв активну участь. Відкриття районного сайту КПУ. Допомоги різноманітного характеру  населенню і установам, так як Кириківському дитсадку, Великописарівському профліцею, Дмитрівському ФАПу, Вещевеселівській  укрпошті, робота з інвалідами та багато
іншого. Також відмітила Тетяна Статівка, що про всю діяльність районної організації тепер можна дізнатися на сторінках нашого сайту. Проте у ході роботи пленуму разом з позитивними сторонами діяльності були вказані і деякі недоліки, з усунення яких буде вестися активна робота. По всім питанням  пленуму прийняли відповідні постанови.
Пленум РК КПУ

Пленум РК КПУ

Пленум РК КПУ

Великописарівський РК КПУ


Переглядів: 619 | Додав: kpu-vp | Теги: Великописарівський РК КПУ, збори, Пленум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0