Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Червень » 23 » Рішенням про незаконність заборони референдуму щодо напрямків зовнішньоекономічної інтеграції, ініційованого Компартією, суд фактично визнав
09:37
Рішенням про незаконність заборони референдуму щодо напрямків зовнішньоекономічної інтеграції, ініційованого Компартією, суд фактично визнав

12 травня 2014 року Окружний адміністративний суд міста Києва виніс рішення по справі № 826/13822/13-а за позовами Європейської партії України та її голови Катеринчука до Центральної виборчої комісії, а також до Комуністичної партії України та громадян України – ініціаторів проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу. Нагадаємо, зазначені збори були проведені у вересні-жовтні 2013 року в м. Києві та більшості областей України. Ініціаторами зборів були повністю дотримані всі вимоги чинного законодавства щодо проведення зборів, однак, зазначеними позовами подальші процедури ініціювання референдуму були заблоковані.

Розглянувши всі доводи ініціаторів проведення референдуму та, враховуючи зокрема те, що право громадян брати участь в управлінні державними справами, у всеукраїнському референдумі є конституційно гарантованими правами, а також звертаючи увагу на те, що дії відповідачів з організації зборів громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою не стосуються законопроектів з питань податків, бюджету та амністії, суд дійшов висновку про необґрунтованість тверджень позивачів щодо протиправності дій Комуністичної партії України та громадян-ініціаторів референдуму.

Отже суд відмовив повністю у задоволені позову Політичної партії “Європейська партія України” та Катеринчука до Компартії.

Одночасно, суд скасував ухвалу про забезпечення адміністративного позову, якою було заборонено Комуністичній партії України організовувати та проводити збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до Митного союзу, а Центральній виборчій комісії направляти представника (представників) на зазначені збори.

Зазначимо, що саме заборона попередньою владою у змові з тодішньою опозицією і теперішньою владою ініційованого Компартією референдуму щодо напрямків зовнішньоекономічної інтеграції призвела до розколу країни, втрати Криму і збройного громадянського конфлікту, у якому гинуть мирні люди.

Прес-служба

Переглядів: 458 | Додав: kpu-vp | Теги: референдум 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0