Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Грудень » 5 » Росіяни ледь не зірвали репетицію повернення Путіна до Кремля
13:39
Росіяни ледь не зірвали репетицію повернення Путіна до Кремля

Великописарівський РК КПУПартія Володимира Путіна втратила більш ніж чверть прихильників після його рішення зберегти чинну 12 років конструкцію російської влади ще на такий же термін і ледь не позбулася більшості у парламенті на недільних виборах, позначених звинуваченнями у масштабних фальсифікаціях і першою скоординованою атакою на критиків влади в інтернеті, пише Reuters.

Втрату конституційної більшості в Держдумі керівництво "Единой России", що набрала близько 50 відсотків голосів, списало на світову економічну кризу, не визнавши за собою помилок. Опозиція в особі комуністів і "Справедливой ​​России", посилена протестним голосуванням за відсутності графи "проти всіх", поспішила оголосити про "початок кінця" епохи Путіна, якому в березні належить тримати іспит перед третім - цього разу шестирічним - президентським терміном.

"У Росії нова політична реальність, навіть якщо вони все перепишуть", - сказав Рейтер депутат-комуніст Сергій Обухов, побачивши перші результати exit poll, які давали "Единой России" 45-49 відсотків голосів, а комуністам – більш як 20.


"Істерика і агонія влади", - підтримав його Геннадій Гудков, кандидат в депутати від "Справедливой ​​России", що набрала близько 13 відсотків, тоді як лише нещодавно її рейтинг не піднімався вище за статистичну похибку.


"Потрібно чітко розуміти, що сьогодні правляча партія - це вже не партія більшості. Якщо у 2007 році було безліч порушень, але все-таки ми прекрасно розуміли, що це партія більшості, то ця більшість сьогодні її не підтримала", - описав Гудков нову реальність.


Правлячий тандем списав провал на нездоланні зовнішні обставини, а молодший партнер Путіна президент Дмитро Медведєв, якому він доручив привести партію влади до перемоги на виборах, оголосив, що "Единая Россия" виступила "згідно зі своїм політичним впливом" і перевів його в цифри:


"Партія по суті представляє 50 відсотків нашого населення", - сказав неголений і помітно втомлений, але задоволений Медведєв, додавши, що для повторення результату минулих виборів - 64 відсотки - "повинна бути інша економічна ситуація".


Небагатослівний Путін додав лише, що підсумок виборів - "оптимальний результат, який відображає реальну ситуацію в країні", потиснув руки присутнім і залишив штаб.


Путін обіцяв Медведєву, який відмовився від претензій на верховну владу, своє крісло прем'єра в разі перемоги "Единой России" на парламентських виборах. Гудков зі "Справедливой ​​России" думає, що після такого результату Медведєву пора залишити тандем, а колишній прем'єр президента Путіна, нині опозиціонер Михайло Касьянов, впевнений, що рокіровка відбудеться, раз Путін обіцяв.


За матеріалами: http://ua.korrespondent.net/russia

Переглядів: 547 | Додав: kpu-vp | Теги: вибори, Путін, росія, Единая Россия, Медведєв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0