Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Травень » 8 » Шановні товариші, дорогі ветерани!
14:08
Шановні товариші, дорогі ветерани!

У світлі травневі дні приходить до нас одне з найдорожчих серцю кожної людини свят – День Перемоги. 9 Травня ми вкотре згадуємо подвиг покоління звитяжців, які відвоювали мир у страшного зла – фашизму. Героїчне покоління дідів і прадідів ваших, а наших батьків і дідів, усі свої сили поклало на олтар Перемоги. Великою, надзвичайно великою ціною дісталася переможна хвилина встановлення червоного прапора над рейхстагом. Мільйони радянських людей кували цю Перемогу, і як співається у пісні-легенді «этот день мы приближали как могли…» Тяготи військового часу лягли на плечі жінок і підлітків, на рідних і близьких солдат Великої Вітчизняної війни. Але наш народ вистояв. Сила його гарту і величезна ненависть до ворога-окупанта – ось складові переможного травня 1945 року. 

Ми, покоління, що живуть після перемоги, повинні пам’ятати її ціну. Проникнутися розумом і серцем, відчути пошану до тих фронтовиків, які пройшли пекельні випробування війни. Вони вистояли. І я переконаний, ми, хто живе нині, не зрадимо їхній пам’яті. Хоч сьогодні є сили, які хочуть нав’язати своє бачення Великої Вітчизняної війни, принизити подвиг звитяжців. Та вдумайтеся, люди, чи мають вони моральне право сьогодні висловлювати свої судження: ситі, у затишних офісах, вони не бачили на власні очі фронту і не дивилися в очі сивочолому ветерану, котрий на прохання розповісти про війну, хитає головою і тихо відповідає: краще вам того пекла не бачити і не знати… 

Сьогодні, дивлячись на календар, котрий наближає нас до всенародного свята, згадайте всіх у вашій родині, кому довелося воювати, захищаючи рідну землю від ворога. Допоки пам'ять кожного живе, допоки нікому не зламати силу духу нашого народу. 

Сумська обласна партійна організація пишається тим, що комуністами залишаються ветерани-фронтовики: єдиний на Сумщині представник славної когорти Героїв Радянського Союзу, хто ще серед нас, Василь Панасович Батєха; солдати тієї війни Георгій Андрійович Мусаєв, Геннадій Семенович Гажієнко із міста Суми; Литвиненко Іван Пахомович, Кутковой Олександр Васильович із Лебединщини; Яценко Микола Іванович із Сумського та Землянський Іван Єфремович із Шосткинського районів; Глущенко Олексій Єлисейович із Конотопа; партизани Великої Вітчизняної Коноваленко Катерина Марківна (м. Суми) та Кабанов Микола Васильович (м. Конотоп) та десятки інших. 
Ці люди і сьогодні у строю, вони – в авангарді нашої партійної роботи, у них вистачає часу на зустрічі з молоддю. 

Їм, шановним, особлива подяка за подвиг та побажання міцного здоров`я і родинного затишку. А всім – мирного чистого неба, щоб ніколи не повторилися лихоліття війни. Хай над нами усіма сяє сонце Перемоги! Давайте берегти мир на цій землі!

З глибокою повагою перший секретар Сумського ОК КПУ, народний депутат шостого скликання Володимир Даниленко

Переглядів: 532 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0