Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Лютий » 6 » Що таке чесна влада?
13:52
Що таке чесна влада?

Я, учениця медичного коледжу незважаючи на свій юний вік,  часом задаю  собі  таке питання – що таке чесна влада?

  Спілкуючись зі своїм дідусем  з приводу цього, у мене виникає таке переконання-

це та влада, яка  ставить своєю  основною метою  побудову в Україні  вільного, демократичного, справедливого суспільства, в якому  будуть створені  необхідні умови  для навчання і праці, розкриття кожним громадянином  своїх здібностей  і таланту.

  Це та влада, яка буде жити  не на проїданні багатств  які здобуті тяжким трудом попередніх поколінь, а на їх розвиток, розраховувати не на кабальну допомогу з боку міжнародного валютного фонду, заокеанських покровителів, а на власні сили,  своїх трудолюбивих співвітчизників, родючі землі, природні ресурси,  добросусідські відносини з Росією, іншими державами, що найбільше відповідатиме  потребам  і очікуванням  людей праці, і особливо нас, підростаючого покоління.

 Хоча я ще тільки досягла того віку, щоб мати право участі  у виборах, але на моє глибоке переконання  владу, маючи на увазі депутатів усіх рівнів, слід обирати  не за "кольором”, тобто партійними  ознаками, а за їх діловими, професійними, загальнолюдськими якостями – чесність, порядність, відповідальність перед виборцями, перед Україною.

  Слід наше  виборче  законодавство привести до такого  стану, щоб у складі парламенту  були не олігархи, їх прислужники та покровителі, а представники всіх верств населення – робітничого класу, інтелігенції, селянства, молоді і безперечно -. жінок.

 А на рівні районів слід  ліквідувати  існуюче нерідко двоєвладдя  таким чином-надати територіальній громаді  самій право обирати  свого керівника- голову села, селища  чи району. Тобто, Україні потрібна влада  народу, а не влада над народом.

  Чесна влада це та, яка здійснить  конкретний крок  назустріч людям, а це – державні гарантії  набуття  безоплатної освіти всіх рівнів, охорони здоров”я, повної занятості, а оплата  праці  має відповідати  ії кількості  і якості.

 А що на сьогодні? Я наведу лише один приклад.

 На своєму подвір”ї  наша родина  тримає живність, до недавнього і корову. Та віддача від неї до сімейного бюджету  була мізерна, так, як  ціна на молко  у так званих заготівельників, в залежності від пори року, від 1 грн. до 1 грн. 60 коп. з один літр. Але завітайте в приватний магазин і ви переконаєтесь в тому, що літр молока, після того як його "переробити” молокозавод, матиме вартість  від 5 до 6 гривень за літр.

  Я нерідко замислююсь і над своїм майбутнім, але не знаходжу конкретної відповіді - як складеться моя трудова доля після закінчення медичного закладу?  Раніше, як мені розповідають люди старшого віку, були цільові направлення на роботу, а нині – працевлаштовуйся  сам.

 Тому, щоб захистити підростаюче покоління  чесній владі  слід повернути ті часи,  коли в країні  право навчатись, за державні кошти  у вищих та середніх навчальних закладах  і отримання  гарантованого місяця  праці, після навчання, стане правилом, а не винятком з нього.

 Тільки  чесна влада  перед народом  і перед власною совістю  здатна вивести  країну з хаосу, економічних руїн, і повернути державу на шлях  стабільного розвитку, громадянської злагоди, добробуту  ії співвітчизників  і як результат – забезпечить  краще життя кожному громадянину нашої чудової держави - України.

                                                                                 з повагою Марина Штрах 

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 673 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0