Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Липень » 19 » Вікторія Бабич допомагає юним спортсменам Сумщини
12:26
Вікторія Бабич допомагає юним спортсменам Сумщини
Бабич

Представити Україну на Міжнародному турнірі з міні-футболу, що з 1 по 6 липня пройшов у Словаччині, випала честь збірній команді дівчат 12-14 років з Сумської області.

Це право вони вибороли майстерною грою, наполегливістю і виснажливими тренуваннями. Для України, і тим більше, для Сумщини – це неабияке досягнення, але всі турботи по спорядженню юних спортсменок за кордон лягли на плечі батьків. Варто зауважити, що це – діти з сімей простих робітників, які не мають змоги покрити всі витрати, пов’язані з закордонною подорожжю. У зв’язку з цим, батьки та тренер збірної команди з міні-футболу звернулися по допомогу до голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія Чмиря, але відповіді не отримали по сьогоднішній день. Пропускати турнір через безгрошів’я та байдужість чиновників - означає звести нанівець усі старання юних спортсменок. Тим більше, що батьки назбирали кошти на транспортні витрати і залишилося тільки придбати форму для дівчат.

 Прохання батьків та тренера не залишилося без уваги народного депутата України від КПУ Вікторії Бабич, яка без вагань виділила кошти на придбання спортивної форми для нашої команди. Саме за сприяння народного депутата стала можливою участь збірної команди дівчат Сумської області у Міжнародному турнірі з міні-футболу у Словаччині.

«Я не могла не відреагувати у даній ситуації, оскільки сама – мати і розумію, якими важливими для батьків є досягнення їхніх дітей. Окрім того, вважаю, що ми повинні всебічно сприяти і заохочувати молодь у її захопленнях, тим паче, у спорті. Придбання форми – це дріб’язок у порівнянні з тим, яких зусиль доклали ці дівчата для того, щоб представляти нашу країну у цьому турнірі», - підсумувала Вікторія Володимирівна.

 Спільними зусиллями і, в першу чергу, молодих спортсменок, наша команда посіла у турнірі почесне четверте місце, гідно представивши Україну на міжнародній арені.

Бабич 

Наталія Петренко

Переглядів: 426 | Додав: kpu-vp | Теги: Бабич | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0