Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Виступ першого секретаря Великописарівського РК КПУ Гавриленка М.В. на пленумі Сумського ОК КПУ
13:16
Виступ першого секретаря Великописарівського РК КПУ Гавриленка М.В. на пленумі Сумського ОК КПУ

Шановні товариші!


Парламентські вибори 2012 відбулися. За роки незалежності вперше комуністи отримали більше 13 % голосів виборців, однак цей показник міг би бути кращим.

Зрозуміло, що минула виборча кампанія проходила в жорсткій політичній боротьбі, при використанні виконавчою владою адміністративного ресурсу, широких можливостей маніпулювання свідомістю виборців, а в частих випадках-прямій фальсифікації виборів. Ми, комуністи, вважаємо, що підготовка до виборів-короткострокова справа, а щоб мати високий позитивний результат, потрібна постійна кропітка робота як райкомів КПУ, так і первинних партійних організацій, а це і ріст партійних рядів. Чотири роки тому Великописарівський РК КПУ в своїх рядах нараховував 62 члени Компартї, сьогдні це більше 250 чоловік. Були створені нові первинні організації, прийшли молоді люди в ряди Компартії. За цей рік наша комсомольска організація виросла на 8 чоловік, а в цілому в ряди КПУ прийнято 25 чоловік молоді.

На території Великописарівського району діє 14 сільських і 2 селищні ради. Легалізовано 18 первинних організацій, а всього їх в районі діє 20.В кожному селі є партійна група в складі 3-4 чоловік, якщо немає первинної партійної організації.

Я переконався, що важливу роль в проведенні агітаційно- масової роботи серед населення відіграє використання засобів масової інформації, зокрема випуск наших політичних видань. Ми маємо добре налагоджений зв'язок із місцевими засобами масової інформації, редакцією районного радіомовлення " Голос Великописарівщини". Не було жодного свята, де б не прозвучали наші привітання. Добрим помічником в пропаганді наших ідей є щоквартальний випуск бюлетня "Комуніст Великописарівщини".

Ні один політичний захід, який проводиться в районі не обходиться без участі комуністів. Це святкування Першотравня, Дня Перемоги, Дня визволення Великописарівщини від німецько-фашистських загарбників, Дня партизанської слави. В ці дні ми з червоними прапорами в одній колоні з представниками трудових колективів беремо активну участь у проведенні заходів. Завжди на них виступаємо, висвітлюючи свої політичні погляди.

Важливу роль ми надаємо роботі з підростаючим поколінням. Це і проведення спортивних змагань, зокрема з мініфутболу. Школярі з Добричанської ЗОШ брали участь в першості України в Скадовську. Щорічно ми виступаємо спонсорами. Також разом з Великописарівською спортивною школою ми проводимо міжрайонні змагання " Швидше, вище, сильніше".

Велику надію РК КПУ покладає на резерв партії - комсомол. Слід зазначити, що на сьогодні в лавах РК ЛКСМУ налічується 13 комсомольців, робота з розширення їх рядів продовжується.

Важливу роль в досягненні такого позитивного результату під час проведення виборів 2012 відіграли наші громадські організації Союз Радянських Офіцерів, Жінки за майбутнє дітей України, а також Охтирська мобільна агітаційна група, яка декілька разів працювала в нашому районі.

Кожного базарного дня, коли на ринку багато людей, наші агітатори розносили агітаційний матеріал поміж рядів. Три рази на тиждень стояли намети у Великій Писарівці та Киріківці.

Наша мобільна агітаційна група, яку очолив найдосвідченіший комуніст району, Гладченко Василь Денисович , вчитель-пенсіонер, і я ,як перший секретар райкому КПУ, пройшов майже кожне село району з двора в двір, знайомлячи людей із ключовими моментами передвиборчої програми, розповідаючи про діяльність Компартії в напрямку соціального захисту населення. В нашому районі результати плідної роботи очевидні:23,22% -результати голосування за Компартію по району. 41,03% голосів віддали виборці села Широкий берег за комуністів, де секретарем первинної парторганізації є Ольга Миколаївна Єріна. 38,46% отримали комуністи у селі Їздецьке ,секретар парторганізації - Сиров Володимир Миколайович. По 30 % наші кандидати отримали більш ніж на п'яти виборчих дільницях.29% отримали на дільниці, де секретарем парторганізації є наймолодший секретар первинної парторганізації району - Крамська Ірина Михайлівна. Ця організація народилася незадовго до виборів у селі Сидорова Яруга. Отже лозунг "Кадри вирішують все" є і сьогодні актуальним.

Хочу зазначити, що особливу увагу нашому району приділяв народний депутат, перший секретар Обкому КПУ, Володимир Андрійович Даниленко, який проводив зустрічі з нашими виборцями. Володимир Андрійович побував у кожному селі, провів зустрічі з колективами вчителів 4 шкіл, дитячих садків,за їх проханням надав необхідну допомогу.

Багатьом жителям Дмитрівської сільради запам'яталась його участь у у вшануванні пам'яті героя Радянського Союзу Сергія Астраханцева, який загинув під час визволення нашого краю в далекому 1943 році.

На сам кінець скажу, що нам дуже приємно, що чисельність депутатського корпусу Компартії у Верховній Раді збільшилась, проте ще є над чим тут попрацювати. Висновок наступний: - необхідно серйозно перебудувати роботу, спрямовану на підвищення рівня довіри виборців до депутатів, а також авторитету КПУ і впливу партії в суспільстві. 


Перший секретар Великописарівського РК КПУ Гавриленко М.В.

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 469 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0