Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Лютий » 24 » Володимир Даниленко: БЮТ - це захворювання, яке блокує допомогу направлену на захист прав громадян
23:37
Володимир Даниленко: БЮТ - це захворювання, яке блокує допомогу направлену на захист прав громадян
  Сьогодні 24 лютого 2012 року БЮТ-Баткіщина та НУ-НС знову заблокувала трибуну парламенту та не дала провести годину запитань до Уряду, зачитати депутатські запити народних депутатів та провести персональні виступи народних депутатів. З цього приводу ми звернулись до народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка.

   Прес-служба: Шановний Володимире Андрійовичу, сьогодні у зв’язку із блокуванням трибуни Верховної Ради України фракцією БЮТ-Батківщина не відбулось засідання Верховної Ради України, які справжні цілі переслідує згадана політична сила?

  Володимир Даниленко: На мою думку, БЮТівці забули про свій основний обовязок, передбачений Конституцією України "Присягаю виконувати свої обов'язки в інтересах УСІХ співвітчизників”. Напевно, народні депутати  опозиції "УСІХ співвічизників” змінюють на "ЮЛЮ”. 
Не зважаючи на те, що багато законопроектів, які потрібно розглядати до кінця року в сесійній залі, просто будуть не розглянуті.
Їхня фракція заявила, що не розблокує трибуну, доки влада не виконає опозиційну вимогу "Юлі – волю”. Вони говорять, піклуються про український народ, то чому їхні гасла не про нього?
Прикриваючись резолюцією ПАРЕ БЮТовці та НУ-НСовці блокують життя усієї країни, чому вони так не блокували коли такі ж самі резолюції були відносно конституційної реформи та торгівлі дітьми. Тому, що тоді вони були при владі і їх це зовсім не цікавило. 

  Прес-служба: Трибуна блокована, робота під куполом припинена і депутати можуть сьогодні відпочивати. Здається, всім добре.

  Володимир Даниленко: Добре тим, хто не дбає про людей. Адже саме по пятницях оголошуються депутатські запити стосовно найболючиших проблем. Лише від мого імені було подано чотири депутатські запити щодо захисту житлових прав мешканців гуртожитку по вул. Ярославського, 4, у м. Охтирка та стосовно виділення державних субвенцій на очищення  річки Вільшанка, що знаходиться у Лебединському районі Сумської області. Але завдяки БЮТівцям, ці запити не були оголошені, а тому вирішення таких важливих питань шановні опозиціонери просто відклали на пізніше. І не  один я подавав запити, щопятниці їхоголошується близько 200 запитів, а це доля кожної людини, яка звертається до нас за допомогою.
Блокування трибуни – це не вихід. Тому я вважаю, що БЮТ - це захворювання, яке блокує допомогу направлену на захист прав громадян.

Переглядів: 492 | Додав: kpu-vp | Теги: Сумський ОК, Великописарівський РК КПУ, БЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0