Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Володимир Даниленко про будівництво лікарні
15:33
Володимир Даниленко про будівництво лікарні
Шановні жителі Великописарівщини!

Владимир Даниленко  Прочитав у номері районної газети «Ворскла» цікаву статтю під назвою «Хто ж будує лікарню?». Не приписуючи собі досягнення щодо будівництва Великописарівської лікарні, хочу внести ясність у цю справу.
  Люди старшого покоління знають, що жодна лікарня, що будувалась у радянський час, не могла будуватися двадцять років. Так довго та тяжко може робити тільки та влада, яка крок за кроком «покращує» життя людей. Якщо б комуністи будували лікарні такими темпами, то ми б з вами побачили усього три з половиною лікарні у всій Україні. А насправді їх було майже 4000 у 1990 році. А в році 2011-му їх стало усього 2500. І ви знаєте, бачите це в реальному житті, що й надалі ця цифра продовжує зменшуватися.
  Але не тільки в цьому криється відповідь на поставлене у газеті питання: «Хто ж будує лікарню?», і до ситуації треба подивитися прискіпливіше. 
  Знаючи, що наша держава потерпає від суцільного безробіття, та з’ясувавши, що офіційно в селищі Велика Писарівка зареєстровано близько 200 безробітних (хоча неофіційних безробітних у рази більше), я вирішив, що позитивна нота від губернатора та партії влади щодо будівництва лікарні може хоча б трохи допомогти місцевим жителям подолати безробіття, адже саме місцеві будівельники можуть стати тими, кому реально під силу збудувати лікарню.
  Але, на жаль, не все так добре для місцевих будівельників, як це здається на перший погляд. Як з’ясувалось, до районного центру зайнятості станом на 1 жовтня 2012 року замовлень щодо надання працівників робітничих професій для будівництва лікарні не надходило. І стає зрозумілим чому: місцевому будівельнику не треба оплачувати гуртожиток, не потрібно оплачувати відрядження, а це означає, що будівництво буде дешевше…  Але хіба може собі таке будівництво дозволити влада, яка вже 20 років все будує та будує?
  Зі своєї сторони, я як боровся за виділення коштів з Державного бюджету для завершення будівництва лікарні, так і буду боротися, адже здоров’я громадян - вважаю пріоритетом у своїй роботі. Та хочу запевнити місцевих жителів: за кожну гривню, витрачену на будівництво лікарні, влада буде звітувати - для цього вже готові відповідні проекти депутатських звернень до органів Державної фінансової інспекції.
  Шановні Великописарівчани, зрозумійте, що вчора вони обіцяли прокласти газ у районі, але ви всі знаєте, чим це закінчилось. Сьогодні вони з бігбордів та телевізорів знову обіцяють підвищення соціальних стандартів, але у залі Верховної Ради голосують за продаж землі, підняття пенсійного віку, збільшення податків та знищення медицини. 
   Зрозумійте, що кандидати-олігархи, які пройдуть у Верховну Раду від влади не будуть боротися з безробіттям. Це не в їхніх інтересах - вимагати повернення стратегічних підприємств у державну власність, аби ці підприємства не служили предметом збагачення окремих сімей, а були постійним джерелом фінансування безкоштовної медицини, належної пенсії для людей старшого віку та розвитку молоді.
  Шановні виборці! Перед тим, як зробити висновок, дивіться не тільки на яскраві плакати та листівки кандидатів, - просто вийдіть на вулицю та   подивіться навколо. І задайте собі запитання - чи подобається вам така держава, така влада? Що змінилось на краще за останні двадцять років? Чи відчуваєте ви захищеність у цій державі? І лише тоді, давши чесну відповідь у першу чергу собі, прийдіть на виборчу дільницю та зробіть вибір не просто в бюлетені. Зробіть вибір свого майбутнього!

З повагою
кандидат у народні депутати України по 162 округу,
перший секретар Сумського обкому КПУ
Володимир Даниленко

Переглядів: 455 | Додав: symu-okp | Теги: ответ, больница | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0