Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Квітень » 8 » Володимир Даниленко: «Укрзалізниця» змушує пасажирів спати сидячи.
13:03
Володимир Даниленко: «Укрзалізниця» змушує пасажирів спати сидячи.

Сервіс все більше віддаляється від людей. І це стало нормою у сучасному суспільстві. Як ще можна пояснити курсування нічного потяга № 189/190, сполученням «Суми-Київ», оснащеного сидіннями «літакового» типу. Така конструкція є виправданою для літаків, але порушує всі закони логіки і здорового глузду для потягів нічного курсування. 


Це вже, звичайно, подвиг, що Міністерство інфраструктури, нарешті, прислухалося до скарг громадян і запустило нічний потяг у цьому напрямку, але зовсім забули про елементарні умови комфортного пересування пасажирів. 

Взагалі, за останній рік на «Укрзалізниці» склалася дивна ситуація. Спочатку закуповують надсучасні потяги корейської фірми «Hundai», які не тільки не виправдовують покладених на них сподівань, але й постійно створюють незручні, іноді, небезпечні ситуації на залізничних шляхах України. Потім відміняють майже всі потяги вітчизняного виробництва, мотивуючи це зношеністю рухомого складу, натомість нічого не запропонувавши користувачам залізниці. 

Прес-служба Міністерства інфраструктури повідомила, що наявність лише сидячих місць у нічному потязі зумовлена відсутністю фінансування на виготовлення або придбання відповідних потягів. і тут пригадується як зовсім нещодавно відбувалася публічна презентація VIP потягів, з усіма можливими й неможливими зручностями.  Народний депутата України  VI скликання, перший секретар Сумського обласного комітету Компартії України Володимир Даниленко висловив з цього приводу наступне: «Це яскрава ілюстрація ставлення влади до пересічних громадян, адже самі чиновники будь-якого рангу так не їздять. Нормальний сервіс все більше віддаляється від людей. Соромно так казати, але у наш час на людях проводять різноманітні експерименти. Це стосується і сидячих місць у потягах нічного курсування».

Наталія Петренко

 димир Даниленко: «Укрзалізниця» змушує сумчан спати сидячи
Переглядів: 446 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0