Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Зустріч народного депутата Даниленка Володимира Андрійовича з мешканцями Великописарівського району.
18:05
Зустріч народного депутата Даниленка Володимира Андрійовича з мешканцями Великописарівського району.
Владимир Даниленко   9 та 10 жовтня відбулися зустрічі народного депутата України, першого секретаря Сумського Обкому КПУ Володимира Андрійовича Даниленка з жителями Великописарівського району.
  А розпочав свою зустріч Володимир Андрійович з трудовим колективом Великописарівської спеціальної школи №1 ім. Івана Середи,директор школи Коноз Раїса Іванівна.
   Мені як діючому народному депутату України від Комуністичної партії – сказав Володимир Андрійович – є що розповісти людям про свою роботу,тому що я справами захищав своїх виборців у стінах Верховної Ради. З період своєї депутатської діяльності я зареєстрував майже 80 нормативних актів, більшість з яких стала діючими.
   Зустрічаючись з мешканцями сільської місцевості с.Широкий Берег, с.Вільне, с.Рябина, Володимир Андрійович відповів їм на постійні звернення, щодо низьких цін на закупівлю молока.  «Після того як мною було з’ясовано – сказав народний депутат – що при Міністерстві АПК не працює узгоджувальна комісія на ринку молока,яка повинна рекомендувати закупівельну ціну на дану продукцію,я зареєстрував законопроект про внесення змін та доповнень до ст.20 Закону України «Про молоко та молочні продукти»
    Дружно  і тепло пройшла зустріч народного депутата з викладачами Великописарівського філіалу Охтирського ліцею.
   А ось проблеми які хвилюють педагогічний колектив Кириківської заводської школи, особливо директора В’ячеслава Павловича Вінницького,значні. Підготовлена проектно-кошторисна документація по заміні вікон в спортивному залі, а також по заміні даху цього закладу, кошти вкладені у виготовлення документації вкладені великі,а от , щоб  втілити в життя коштів у владних структур немає, хоча є державні програми по енергозбереженню.
   До Володимира Андрійовича звернулись працівники Великописарівського Райметод кабінету  за допомогою,  для покращення роботи метод кабінету їм потрібен кольоровий принтер, та цифровий фотоапарат, з таким же проханням звернулись до депутата і вчителя Яблучанської школи  після зустрічі, яка пройшла в дружній і теплій атмосфері.
   Особливо Володимир Андрійович був вражений справами Пожнянського дитячого садка. Сільська Рада продала нове приміщення дитсадка , його розібрали, але 18 діточок сьогодні  повинні тулитися в шкільному приміщенні , де знаходиться один стіл, за яким вони приймають сніданки,та обіди. За стіл сідають в дві групи по черзі,стіл знаходиться в приміщенні кухні, теплої води не має, кімнатка де повинні проходити заняття зовсім не має стільців, анти – санітарія повна.
  Володимир Андрійович, вирішив допомогти цим діткам, будуть закуплені столи  стільці та інші необхідні предмети побуту.
   «Я не обіцяю неможливе, я просто роблю реальні справи замість обіцянок» наприкінці зустрічі сказав депутат.

  Перший секретар Великописарівського РК КПУ
 Гавриленко М.В. 

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 487 | Додав: symu-okp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0