Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Грудень » 23 » Звіти і вибори в первинних партійних організаціях В-Писарівського району
11:09
Звіти і вибори в первинних партійних організаціях В-Писарівського району

Грудень місяць – це час звітів і виборів у первинних партійних організаціях, яких у нас в районі 18, в них 243 комуністів. На сьогоднішній день відзвітувало 13 організацій, в роботі зборів прийняло участь 177 чоловік. Немає жодної сільської ради, жодного села, деб не було партійної організації або партійної групи. Червоною нишкою у нас проходить обговорення результатів позачергових виборів народних депутатів України. Високий результат «Народного фронту» який очолює Яценюк, загнав у глухий кут багатьох людей. Більше трьох мілионів виборців проголосували за політику подальшого зубожіння, яку Яценюк проводив з початку року і зараз продовжує ії проводити.

Ці питання розглядаються на партійних зборах з великим напруженням. 10 годинне відключення електроенергії, подальше обезцінення зарплат і пенсій, підвищення комунальних тарифів, підвищення цін на продукти харчування, на ліки, які стають недоступними пенсіонерам, продовження війни і холодна зима без газу – ось реалії сьогоднення. Нічого позитивного для людей не дають такі обставини. Багато з них сьогодні вірять в казки про Європу, в який вони скоро будуть жити, в Європейську заробітну плату, в люстрацію, яку придумав Яценюк та його поплічники. Люди не розуміють, що люстрація, це не реальна боротьба з корупцією, а знищення політичних конкурентів.

Виходить отак, що життя нічому більшість людей не навчило. Тому і маємо наступне: - Трьох мільйонів голосів у 43 – мільйонній державі виявилось досить, щоб залишити при владі націонал-олігархіческий режим. Яценюк – знову прем’єр. Тому дозволяється продовження політики знищення економіки країни і його народу.

В-Писарівський РК КПУ на жовтневих виборах спрацював не на повну силу, не реалізував своєї можливості. Лише 9% виборців віддалі свої голоси за кандидатів від комуністичної партії. Це відбувалось в тих умовах, коли на комуністичну партію були направлені жорсткі репресії.

Із-за неповного забезпечення агітаційними матеріалами недостатньо провели агітаційно-масову роботу серед населення району, хоча систематично в селищах Кириківка та В-Писарівка стояли агітаційни палатки, працювала агітгрупа із складу пенсіонерів комуністів. Очолював цю групу 82-річний колишній директор школи Гладченко Василь Денисович, якого знають всі жителі району, а значить його слово має велику питому вагу.

Проводячи подвірний обхід, від хати до хати, ми розповідали людям про ту ситуацію, в якій ми знаходились на той час, роздавали агітаційний матеріал, проводили бесіди, які в окремих випадках переходили на високі ноти.

На жаль все ж не змогли ми пройти кожне село, завітати в кожну оселю, деяка частина цієї роботи лягла на плечі секретарів первинних партійних організацій.

Ті села, де була проведена роз’ясновальна робота і дали високі показникі, так спрацювали:

  • Секретар Їздочанскої ППО Еріна О.М. – 39%;
  • Секретар Лукашовскої ППО Паламарчук С.А. – 29%;
  • Секретар Добрянської ППО Писклов В.М. – 18%.

Чимало інших отримали від 10% и більше за кандидатів від комуністичної партії.

Але є і такі села, де практично зовсім не спрацювала первинна партійна організація, де секретарі проявили малу активність і поставились безвідповідально до виконання своїх обов’язків, де ППО мало чисельна, там немає росту рядів, не проводиться омолодження, як результат показники такі, що говорити про них – соромно.

Наприклад Ямненская ППО – 0,7%. Таий негатив і допомагає продажним провладним засобам масової інформації, зомботелевізору, зомбувати населення, особливо села, яке повірило їхнім цінностям, новим партіям, забуваючи про свої традиційні цінності, при яких ми жили по людські.

Я вважаю:

- для того, щоб люди знову повірили в себе, ППО повинні допомогти всім комуністам підписатись на партійні видання «Ленінська правда» та «Комуніст», це і буде тим кроком, який допоможе отримувати своєчасну і актуальну інформацію.

А хто ж відповість за подальше погіршення життєвого рівня, зубожіння більшості людей?

А відповідальність за це лежить і на тих людях, які становлять більшість виборців, котрі проголосували за сьогоднішню банду, що захопила владу у лютому 2014 року.

Більшість сьогодні по закутках, курилкам, на кухнях пошепки  говорять, що жити з кожним днем становиться гірше – «На мій погляд винні усі».

Особливо ті члени виборчих комісій, хто фальсифікував вибори, а ще громадяни яки не прийшли на виборчі дільниці. По переду нас чекають непрості часи.

Нести в маси слово правди с кожним днем становиться важче. Але працювати треба, хто ж як не комуністи буде протистояти неправді і злу, що заполонили Україну.

        В-Писарівський РК КПУ.

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 452 | Додав: kpu-vp | Теги: Звіти і вибори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0