Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Звіти і вибори в Великописарівському РК КПУ
17:13
Звіти і вибори в Великописарівському РК КПУ
Звіти і вибори
З першого жовтня 2011 року згідно постанови бюро Сумського обкому Компартії України розпочалася звітно-виборча кампанія в первинних партійних організаціях району. Великописарівський районний комітет складається з 18 легалізованих первинних п/о. До початку звітно-виборчої кампанії члени бюро райкому розробили графік проведення зборів та провели  інструктивні наради з секретарями первинних п/о, на яких кожен секретар отримав методичні рекомендації щодо підготовки та проведення звітно-виборчих зборів.
     На сьогоднішній день в районній організації пройшли звіти і вибори у восьми первинних п/о.
 В кожній партійній організації на зборах були присутні члени районного комітету або обласного. На звітно-виборчих зборах підвели підсумки діяльності первинних парторганізацій та їх виконавчих органів за звітний період. Оцінили роботу партійних бюро та секретарів первинних парторганізацій відносно виконання постанов попередніх звітно-виборчих зборів, постанов пленумів, конференцій та з’їздів вищестоящих партійних органів. Проаналізували роботу кожної парторганізації з особливо важливих питань: підвищення бойовитості партійних організацій, ріст партійних рядів, виконання загальнопартійних програм, а також чітко визначили конкретні задачі та направлення роботи на майбутній звітний період. За кожним членом КПУ, в кожній первинній парторганізації було закріплено конкретну справу та персональну відповідальність за неї.
Звіти і вибори в Кириківці     Вчора відбулися звітно - виборчі збори в Кириківській первинній п/о секретарем якої є Володимир Болотний. На зборах був присутній перший секретар Великописарівського РК КПУ, член обласного комітету Микола Гавриленко. Парторганізація зібралася вчасно в повному обсязі, перед присутніми про роботу організації за звітний період відчитувався секретар п/о Володимир Миколайович. Роботу первинної п/о за звітний період прийняли задовільною, обрали бюро. Секретарем, за хорошу роботу вкотре обрали Володимира Болотного. Серед багатьох конкретних задач на наступний рік визначили - продовжувати шефство над пам’ятниками В.І. Леніну та Т.Г. Шевченку, а також місцевим дитсадком та школою. Уже в цьому році вирішили трішки озеленити та прикрасити Кириківку, візьмуться створити парк на двох пустирях, виділених сільською радою завдяки старанням Володимира Миколайовича та членів первинної п/о.
Звіти і вибори Кириківська п/оКириківська  первинна п/о постійно збільшується, приймає активну участь в діяльності селища та районного комітету є однією з кращих в районі. Так тримати!  

         




Другий секретар

Великописарівського РК КПУ                                Тетяна Статівка


Переглядів: 668 | Додав: kpu-vp | Теги: Великописарівський РК КПУ, Кириківка, Сумський ОК КПУ, Звітно-виборчі збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 yflz173  
0
После развала СССР, развал пришел и в сельское хозяйство, и это не только в отдельном взятом государстве. К сожалению это случилось на всей территории СНГ. Мне приятно видеть результаты вашей партии, вы не опустили руки, не отдались воле судьбе (в лице судьбы сейчас выступает ваша лидирующая партия) а делаете и восстанавливаете свое хозяйство в первую очередь для себя, молодцы. У Вашей партии молодые красивые лица, и это нельзя не отметить, если молодежь вступает в ваши ряды, то у вас большое будущее! Стативка Татьяна не только красива, но и умна!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0