Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Серпень » 20 » День села Розсоші
10:46
День села Розсоші

16 серпня в селі Розсоші В-Писарівського району, за ініціативи голови селищної ради Лоцкіна Сергія Васильовича, та первинної партійної організації села Розсоші, секретар Богославська Ольга Василівна, пройшли народні гуляння присвяченні 71-річниці визволення села від немецько-фашистьких загарбників, та День села.

Програма була дуже насиченою та багатою. На гуляння прийшли майже всі жителі села від мала до велика, в повітрі гуляв дух свята, обличчя присутніх світилися, відчувалась радість в душах, та, яку ми відчували в далекі 70-80 роки проводячи подібні міроприємства. З самісінького ранку  вулиця і площа біля сільської ради була заставлена різними атракціонами, серед дітей проводився конкурс, на кращі вироби із бісеру, на кращий малюнок «Моє рідне село». Подарунки які отримали дітки – цукерки, дитячі книжечки та кульки не обійшли жодної дитини. А скільки було радості їх дитячих очах.

Після обіду, в центрі села зібралась вся громада – розпочалось урочисте відкриття свята. Вшановуючи пам’ять загиблих односельчан - солдат сільський голова, депутати – поклали квіти до пам’ятника  «Воїнам визволителям».

Після офіціальної церемонії розпочалися справжні народні гуляння:

Комуністи приготували уху, солдацьку кашу, ветерани отримали 100 грам, для малечі безкоштовно виготовлялась солодка вата. Підприємці організували шашлик. Солодка вата так сподобалась діткам, що прийшлось стояти в черзі, та і дорослі пробували цей давно забитий цукровий делікатес.

Палатка з якої відпускалась уха, та каша, була облипла від кількості людей, що хотіли скоштувати ці блюда. На святі були присутні перший секретар В-Писарівського РК КПУ Микола Гавриленко, другий секретар Олександр Мироненко, члени бюро РК. Люди підходили розповідаючи свої проблеми, особливо важко, з біллю в серці було слухати молодь, - роботи немає, село вимирає, діток в садку та школі все менше і менше.

Дискотекою закінчилось свято в селі Розсоші, аж коли почало світати люди розійшлись.

В-Писарівський РК КПУ

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 569 | Додав: kpu-vp | Теги: день села | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0