Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Вересень » 1 » День знань!!!!
15:11
День знань!!!!
Перше вересня  Свято 1 вересня, завжди залишається в пам'яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у Вузі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.       
День знань    
  В цей святковий  день члени бюро Великописарівського РК КПУ на чолі з першим секретарем Миколою Гавриленком завітали в Великописарівський ліцей. Прийняли участь в урочистій лінійці присвяченій Дню знань. Микола Гавриленко привітав викладачів, батьків, дітей та вручив від райкому книги. Також на лінійці були присутні члени громадської організації Союз Радянських офіцерів Повстян І.Я. та Радченко В.П.
День знань    
  Василь Радченко багато років пропрацював викладачем до призовної підготовки в цьому навчальному закладі. Тому  з великим задоволенням виступив перед викладачами і дітьми з словами привітання та настанов на майбутній навчальний рік. Від громадської організації Радянських офіцерів Василь Петрович подарував прапор Перемоги в музей Бойової Слави, який розташований в ліцеї. Іван Повстян  вручив три м’ячі вчителю фізичного виховання.
День знань

День знань, урок мужності    
  По закінченню урочистостей Василь Петрович  провів урок мужності в музеї Бойової Слави з учнями ліцею. Він розповів про ветеранів Великої Вітчизняної війни, героїв радянського Союзу, воїнів інтернаціоналістів, які навчалися у ліцеї, а також про воїнів, які загинули в Афганістані. Познайомив учнів з особистими речами Героя Радянського Союзу Баличева Івана Мойсейовича, з почесним громадянином Великої Писарівки Лінівкіним Анатолієм Васильовичем, який першим на своєму танку Т-34 увірвався в селище і звільняв В. Писарівку. З Громовим Іваном Степановичем - який пройшов з боями від Москви до Берліна. Після уроку мужності були проведені змагання смуги перешкод, метання гранат по танку, стрілянина ПМ гвинтівки.
Музей Бойової Слави


















День знань

















1 вересня





























Прес – служба Великописарівського РК КПУ


Переглядів: 634 | Додав: kpu-vp | Теги: День знань, Сумський обком КПУ, Великописарівський РК КПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0