Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Серпень » 8 » Дорогі жителі Великописарівщини всіх поколінь, учасники Великої Вітчизняної війни, діти війни, колишні трудівники тилу!
12:30
Дорогі жителі Великописарівщини всіх поколінь, учасники Великої Вітчизняної війни, діти війни, колишні трудівники тилу!
Danilenko_V.A.   Сьогодні з радістю ми відзначаємо славетний день в історії Сумського краю - 68-му річницю визволення смт Велика Писарівка від німецько-фашистських загарбників. Навіки залишаться в народній пам’яті бойові подвиги того покоління, яке ціною неймовірних зусиль відстояло свою рідну землю, яке захистило своїх односельців від неволі й знищення. 
   Два чорних роки терпіла гніт фашистів Велика Писарівка. Розстрілами гітлерівці насаджували новий порядок, палили домівки, гнали на рабські роботи до Німеччини молодь, стирали з лиця землі промислові підприємства, пам’ятники культури і школи. Проте їм не вдалося зломити гордий партизанський дух жителів Великої Писарівки – усі ці роки вони вели полум’яну боротьбу за рідну землю. На фронтах, і на окупованій території - у партизанських загонах. Це був воістину мужній всенародний подвиг!
   Сьогодні наша країна переживає також нелегкі часи – так багато накопичилося проблем у соціальній сфері та у пенсійному забезпеченні, в економіці - нам неймовірно важко. Але сотні прикладів свідчать, що не було в історії Сумщини випробувань, які б з честю не витримали наші земляки. Я переконаний, що труднощів і проблем, які неможливо вирішити, для наших співвітчизників не існує!
   Шановні жителі Великописарівщини! Від щирого серця дякую за ратний подвиг старших поколінь заради чистого мирного неба і бажаю всім здоров’я, благополуччя, затишку в родинах - світлого людського щастя. 

З повагою
Народний депутат України                                           В.А. Даниленко 
Переглядів: 616 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0