Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Липень » 13 » Дружба та співпраця без кордонів
11:45
Дружба та співпраця без кордонів
Zuganov   У червні відбулася головна подія для всіх комуністів - 44–й з’їзд Комуністичної партії України. До Києва прибули 634 делегати. Також, на з’їзд були запрошені члени Центрального Комітету та Центральної Контрольної Комісії Компартії України, секретарі обкомів, міськкомів, райкомів партії, народні депутати України, редактори партійних газет. Серед запрошених були представники громадських організацій лівого спрямування, наукової, творчої, технічної інтелігенції, а також дипломатичний корпус. 

   На 44-й з’їзд Комуністичної партії України від Сумського обласного комітету Комуністичної партії України делегатами були перші секретарі райкомів та міськкомів. Серед них також був присутній перший секретар Великописарівського РК Микола Гавриленко.

  У ході роботи з’їзду він особисто говорив з лідером російських комуністів, головою президії Центрального виконавчого комітету КПРФ Геннадієм Зюгановим. Геннадій Андрійович поцікавився, який саме район Сумської області представляє Микола Васильович, чи не межує він часом з Росією. Дізнавшись про те, що нашим найближчім сусідом є Білгородська область, а саме Грайворонський район, Микола Васильович запропонував налагодити зв’язки з комуністами Грайворонщини.

                   
 
   
   І ось на початку липня, члени бюро з гостинним візитом прибули в Росію, де відбулася зустріч з першим секретарем Грайворонського районного комітету КПРФ Олегом Бассом. Він розповів, що їхня організація налічує 78 комуністів і 30 комсомольців, а також кілька громадських організацій. Деякі організації по характеру роботи схожі на наші. На приклад, «Боевое братство», а у нас - Всеукраїнський Союз Радянських Офіцерів, «Надежда России» - Всеукраїнський союз жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», «Комсомол», «Дети войны» та інші. Бесіда між секретарями та членами бюро була цікавою та змістовною. Говорили про зміцнення українсько-російських відносин, головним пріоритетом для райкомів стала спільна співпраця та налагодження давно втрачених зв’язків.
 
Другий секретар
Великописарівського РК КПУ                                
  Тетяна Статівка 
Переглядів: 583 | Додав: kpu-vp | Теги: Зюганов Г.А., Сумський обком КПУ, Великописарівський РК КПУ, Грайворон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0