Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Червень » 5 » Футбол в кожному із нас
10:49
Футбол в кожному із нас
День защиты детейВеликописарівщина день захисту дітей зустріла футбольним святом, 8 футбольних команд із шкіл району діти до 17 років мали можливість стати здоровими, більше того ще вони можуть стати успішними. Сьогодні у суспільстві біда, соціальні мережі спантеличують молодь і не дають можливості займатися спортом, дитина приходить із школи, щовечора сідає за комп’ютер і дуже мало рухається, Чому? Бо не має умов. Створення умов залежить від кожного із нас усіх, і ми повинні об’єднати свої зусилля, тільки тоді наші діти можуть отримати шанс бути здоровими. Ось чому футбол починається із кожного з нас.


І ось чому 8 шкільних команд із Великописарівської ЗОШ, Кириківської, Ямненської, Рябинівської, Добрянської, Яблучанської і двох команд Правдинської школи інтернату, зійшлися на цей поєдинок в Кириківській школі на стадіоні.
У фінальному поєдинку зустрілись учні з В – Писарівської ЗОШ ім. Середи та Правдинської школи інтернат (команда № 1). Перемогу одержали великописарівчани.
За III – IV місце змагалися команди Рябинівської та Кириківської школи. Основний час закінчився з рахунком 3:3. По пінальтям перемогла Рябинівська школа. Друге місце посіла команда Кириківської школи інтернат (команда №1).
Переможці отримали кубок за I місце, другі команди нагороджені грамотами. Для уболівальників та членів команд комcомольці організували роздачу солодкої вати та питної води.
Діти – майбутнє України. Вони повинні мати усі можливості, щоб займатися спортом та фізичним тренуванням, усе це говорить проте, що молодь повинна бути здоровою.

День защиты детей







 











День защиты детей
В.Писарівський РК КПУ.

Переглядів: 494 | Додав: kpu-vp | Теги: день защиты детей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0