Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Грудень » 24 » Як тобі живеться – ветеран?
14:20
Як тобі живеться – ветеран?

ветеранВ приміщенні В-Писарівського РК КПУ 18 грудня відбулось засідання бюро райкому разом з членами призидії районної ветеранської організації.

            На засіданні були обговорені причини виникнення тієї ситуації, яка на сьогоднішній день склалась в державі. Люди з обуренням засудили бажання олігархічної влади, встановити в державі необендерівську диктатуру, відокремити Україну від братських народів Росії, Білорусії, Казахстану.

            Виступаючі вимагають сурово наказати уголовників, в тому числі із депутатськими мандатами які не дають працювати органам державної влади, організували захвати адміністрацій, оскверняючи монументи.

            Захватуючи місто за містом, село за селом, німецькі окупанти першою справою починали крушити пам’ятники В.І Леніна, так сильно їх роздражали скульптури першого в історії засновника соціалістичної держави. Сьогодні цю естафету прийняли українські націоналісти. Цей позор подвійний – в усьому світі до памятників В.І Леніну відносяться з великою повагою та любовю.

  На повістку дня було винесено два питання:

 

  1. Про незадовільний стан фінансування районної ветеранської організації.
  2. Про варварське відношення до пам’ятника В.І.Леніну в Києві.

 

По першому питанню: слухали голову районної ради ветеранів Гавенус Ю.М.

 

В районі на цей день нараховуються близько 7 тис. ветеранів, в тому числі ветерани війни, учасники бойових дій, діти війни, ветерани праці, солдатські вдові та інші категорії ветеранів, які об’єднані в 26 первинних ветеранських  організаціях.

Для здійснення статутної діяльності організації ветеранів по самим мінімальним розрахункам на 2014 рік необхідно 14000 гривень, які планувалось спрямувати найбільш обездоленим категоріям ветеранів, та їх соціальний захист, проведення військово – патріотичних заходів присвячених Дню Перемоги, визволенню Великописарівщини від німецьке – фашистських загарбників, дню Партизанської Слави, та відзначення свят, які проводяться на державному рівні.

Відповідні розрахунки на потреби фінансування районної ветеранської організації були надані у серпні 2013 року районній раді, районній державної адміністрації та райфінуправлінню.

Але в середині грудня 2013 року районна ветеранська організація отримала повідомлення, про те що на потребу статутної діяльності в проект районного бюджету на 2014 статутний рік передбачається 2000 гривень, що на наш погляд, є принизливим для такого громадського осередку як районна ветеранська організація, і незабезпеченість Ії повноцінну життєдіяльність, в тому числі і забезпеченні військово – патріотичного виховання підростаючого покоління.

 

Спільне засідання президії районної ветеранської організації та бюро В-Писарівського РК КПУ вирішили:

1.            Звернутися до голови районної державної адміністрації, депутата райради Гонтаренко В.Д., голови районної ради Сипко Д.Д. з проханням переглянути своє ставлення до потреб ветеранів і забезпечити фінансування ветеранської організації в повному обсязі, яка становить 14000 гривень.

2.            В разі прийняття принизливого рішення про фінансування ветеранської організації в сумі 2000 на 2014 рік, президія районної ветеранської організації відмовляється від такого фінансування.

 

 

 

По другому питанню: слухали першого секретаря В-Писарівського РК КПУ Гавриленко М.В.

 

Ми були свідками того, що вандалами, так званої опозиції, з нашим землячком – депутатом ВР України Мирошниченко І.М. знищили пам’ятники в м. Охтирка, м.Лебедін, м. Суми, та інших регіонах України. А нещодавно вони посягнули на пам’ятник В.І.Леніну в столиці нашої держави Києві. Нам боляче, а пам’ятнику ні. Ми не зуміли відстояти Радянську владу, Український народ став переможеним, хай і частково ну переможений капіталізмом. Населення нашого району з гнівом прийняло акт вандалізму, що до пам’ятнику Леніну, навіть представники «Батьківщини» та «Партії Регіонів» з цього приводу засуджували вандалів. Особливо зросло негативне ставлення до «Свободи», зокрема серед молоді, яку вона приваблювала своїм радикалізмом.

Це не просто акт вандалізму, це є свідченням того, що основною метою організаторів Євроінтеграції є, не боротьба за європейські цінності, а розпалювання ворожнечі, залякування незгідних з іншими поглядами.

 

Розглянувши дане питання бюро В-Писарівського РК КПУ, та президія районної ветеранської організації В-Писарівського району вирішили:

1.                             Засудити акти вандалізму по відношенню до пам’ятників В.І.Леніну з боку опозиційних сил, які під приводом європейського вибору, використовують в своїх політичних цілях бандитські методи.

2.                             Звернутись до органів місцевої влади, та органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів з проханням недопущення фактів вандалізму на території району.

 

 

 

Прості люди повинні боротися за мрію, за щастя в своїй сімї, близьких, рідних, за кохання, за добробут і спокій.

            Те, що сьогодні нацики витворяють на майдані, люди в кедах ходять по Києву з кувалдами і повчають як нам жити, і що нам робити.

            Розбитий пам’ятник Леніну, і осквернена могила робітників Арсенальців уже сьогодні підняли серед населення бурю гніву і зневаги. 

Крилатими сьогодні для України стали слова Маяковського в поемі "В. І.Ленін:

                                   "Стала величайшим

                                                    коммунистом – организатором,

                                                                       даже

                                                                             сама

                                                                                   Ильичова смерть!

 

 

                 В-Писарівський РК КПУ

Переглядів: 452 | Додав: kpu-vp | Теги: ветеран | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0