Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Червень » 27 » Хай завжди буде сонце!
12:46
Хай завжди буде сонце!
Артек

У одному з наймальовничіших місць України, на березі Чорного моря, біля Підніжжя гори Аю-даг знаходиться Міжнародний дитячий центр «Артек». Багато хлопчиків та дівчаток мріють потрапити сюди. У мене ж випала така нагода завдяки участі у Всеукраїнському дитячому конкурсі-фестивалі «Таланти багатодітної родини». Цей конкурс започаткований за ініціативи Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України».

Потужно підтримує фестиваль Комуністична партія України та її лідер Петро Симоненко. Саме у Міжнародному дитячому центрі «Артек» проходив фінал конкурсу-фестивалю, де найталановитіші діти мали можливість показати свої здібності.

«Артек» запам’ятався мені як дивовижна країна зі своєю історією, звичаями, традиціями та правилами. Цікавим було відкриття зміни. Тут ми побачили виступи всіх вожатих табору «Хрустальний» та мали можливість ближче познайомитися одне з одним біля вогнища «Дружби».

Під час перебування у таборі ми вивчили багато пісень про Артек», щоб стати справжніми артеківцями. Брали участь у різноманітних конкурсах, щоб вибороти перші місця для свого загону.

Незабутніми для мене будуть екскурсії, які ми відвідали. Ми вирушали до Масандрівського палацу, красою якого я була просто заворожена та музею Суук-Су. Відвідали музей космонавтики імені Юрія Гагаріна, ім’я якого носить табір «Хрустальний». У музеї ми мали змогу побачити супутник, який побував у космосі, їжу в тюбиках та сфотографуватися біля справжнього місяцеходу. Цей музей знаходиться у палаці Суук-Су. Ще ми побували в Акваторії. Я була у захваті від різних цікавих трюків морських леопардів, білих китів та дельфінів.

Багато цікавих заходів організували для нас до Дня Перемоги комуністи. Ніхто не міг здержати сліз, слухаючи промову першого секретаря Комуністичної Партії України Петра Миколайовича Симоненко біля пам’ятника невідомому матросу.

У Міжнародному дитячому центрі «Артек» мені все дуже сподобалося, тому було сумно розлучатися з ним та моїми новими друзями. На згадку про перебування в таборі ми повезли додому вуглики з прощального вогнища, сувеніри та подарунки, які нам вручили.

Артек 

 

Ірина Лаптєва, смт.Велика Писарівка

Переглядів: 804 | Додав: kpu-vp | Теги: Сумський ОК КПУ, Великописарівський РК КПУ, артек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0