Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Листопад » 28 » Комуністи допомогли Кириківському дитсадку
16:40
Комуністи допомогли Кириківському дитсадку
Великописарівський РК КПУПісля розпаду Радянського Союзу країни, що до нього входили, набули неабиякого занепаду. Не стало могутньої держави, яка славилася своїми здобутками та багатствами на весь світ. Все те, що будувалося в такі тяжкі повоєнні роки та опісля швидко, нещадно руйнувалося в «лихих 90-их», від заводів і фабрик до духовного ладу радянських людей, які важко пристосовувалися до скрутних часів, коли не стало впевненості в завтрашньому дні.
     Не минула ця доля і наш Великописарівський район, де як і в сотнях інших руйнувались народні надбання. Так були знищені десятки колись великих та галасливих щасливим  малечим сміхом дитячі садочки. Народжуваність в ті роки стрімко падала, тому більша половина споруд була розібрана та розтягнута на цеглини. З часом становище в країні все ж дало маленькі іскорки надії на майбутнє. Знову постала потреба в дошкільних закладах. В містах ситуація вкрай критична, батьки вимушені записатися до дитсадка ще задовго до народження дитини. В сільській місцевості ситуація дещо краща, проте будівлі, що залишилися, вже давно втратили свою велич та повноцінну функціональність, тож педагоги змушені виховувати наших дітей часом в спартанських умовах.
     Директор Кириківського дошкільного дитячого закладу Котова В.П. звернулася до секретаря Кириківської первинної партійної організації Володимира Болотного з наболілим питанням – відсутністю гарячого водопостачання в їхньому дитсадку. Це проханням Володимир Миколайович передав народному депутату Володимиру Даниленко. А коли Володимир Андрійович нещодавно проводив прийом громадян в смт. Кириківка, вихователі особисто поскаржилися депутату, що куди вони тільки не зверталися зі своїм питанням, та віз і нині там, в дитсадку немає гарячої води, яка так необхідна малюкам. Запросили Володимира Андрійовича на невеличку екскурсію до свого дошкільного закладу. Відвідавши дітлахів народний обранець пообіцяв посприяти у вирішенні питання.
     І ось, як водиться  у Володимира Андрійовича – ніколи  слова не розходяться з ділом. Від імені Сумського обкому Компартії України були виділені кошти на потреби садочка. Секретар Кириківської первинної п/о придбав за них і передав вихователям  водогрійний бойлер та змішувач для води. Адже, як говорить Володимир Андрійович: «Діти – це наше майбутнє і мені дуже хочеться, щоб воно було для них світлим та щасливим».
     Весь колектив дитсадка, батьки, дітки та мешканці селища Кириківка висловлюють щиру подяку Володимиру Андрійовичу особисто та Сумському обкому КПУ за те, що вони не залишились байдужими до їхньої проблеми.

Великописарівський РК КПУ

Великописарівський РК КПУ

Великописарівський РК КПУ

Великописарівський РК КПУ


Другий секретар

Великописарівського РК КПУ                                 Тетяна Статівка




Переглядів: 584 | Додав: kpu-vp | Теги: КПУ, Сумський обком КПУ, Великописарівський РК КПУ, Даниленко В.А., Допомога дітям | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0