Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Серпень » 21 » Молодь – на першому плані
18:29
Молодь – на першому плані

З такою повісткою дня відбулося розширене засідання бюро Великописарівського РК КПУ участь в якому приймали секретарі первинних партійних організацій.

Вів засідання і вступав з доповіддю перший секретар Великописарівського РК КПУ М.В.Гавриленко .В доповіді відзначено,що за роки організація виросла з 62 чоловік до 230.Активно працює організація »Союз Радянських офіцерів» та районна організація «Жінки за майбутнє дітей України».У чотирьох місцевих радах комуністи стали депутатами .В районі створено комсомольську організацію із 8 чоловік очолює її Мороз Д.О.

На території кожної сільської ради ,а їх чотирнадцять, та двох селищних легалізовано партійні організації,в кожному селі діє партійна група .Конкретно в розрізі кожного села ,кожної первинної партійної організації було проаналізовано стан справ щодо виконання партійного проекту «Стратегія 2012».Визначено основне направлення по активізації роботи,завдання окремих комуністів та партійних організацій щодо проведення ІІ етапу «Народного референдуму» та розширення реєстру партії,залучення до роботи агітаторів.

На засіданні особливо велику увагу було приділено шляхам збільшення районної партійної організації за рахунок молоді. Звучала впевненість,що молодим потрібно допомагати,в першу чергу з робочими місцями,яких у нас в районі майже немає. На нашу думку це дасть ефект для притоку молоді в партію.

Вказувалось і на проблеми залучення інтелігенції,яка залякана,небезпекою втрати робочого місця.

Загострив увагу доповідач намаганні буржуазних партій перехопити ініціативу у роботі  з ветеранами,святкуваннях значущих дат Великої Вітчизняної  війни тощо, та усунення від цього процесу комуністів.

На нараді секретарів первинних партійних організацій заслухали аудіо запис прес-конференції Петра Миколайовича Симоненка,яка відбувалася 8 серпня у м.Суми. В обговорення виступу П.М.Симоненка,та тих проблемних питань які обговорювались на нараді,активно включивсь комуніст Мачулін І.П.,який акцентував увагу на залученні до роботи людей,які внесені в реєстр партії,збільшення кількості агітаційного матеріалу,заохоченні комуністів грамотами та подяками.

При проведенні розяснювальної  роботи виборчої програми Комуністичної партії ми комуністи показуємо людям які капіталістичної  системи особливо простих людей в майбутньому.

Секретар первинної партійної організації с.Іванівка  М.Г.Москальов сказав,що при проведенні другого етапу референдуму,люди виказували бажання бачити землю в державній власністю,щоб не було закриття ФАПів,шкіл. Населення налякано адміністративною реформою.

На засіданні бюро було прийнято відповідну постанову,де чітко і конкретно були поставленні завдання первинним партійним організаціям при проведенні ІІ етапу Всеукраїнського референдуму,при проведенні роз’яснювальної роботи серед населення району про виборчу програму Комуністичної партії України. Були озвучені пропозиції до райкому з приводу продовження у вересні, жовтні навчання членів дільничних комісій.

Дуже приємно проводити збори в такій дискусійній та дружній аудиторії, де кожний висловлює свою думку для покращення роботі районної партійної організації.



 

        М.Гавриленко Перший секретар Великописарівського РК КПУ, депутат районної ради.

Категорія: Парторганизация | Переглядів: 574 | Додав: kpu-vp | Теги: Великописарівський РК КПУ, молодь, Сумський ОК КПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0