Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Березень » 29 » Нарада секретарів первинних партійних організацій
23:13
Нарада секретарів первинних партійних організацій
Нарада   24 березня відбулась нарада секретарів первинних партійних організацій Великописарівського району. На нараді було розглянуто низку питань, це і про наші успіхи і наші прорахунки під час виборів Кириківського селищного голови. Проаналізовано роботу Кириківської первинної партійної організації під час проведення агітаційної роботи. Беручи до уваги, що українське село – більш доступний агітаційний простір ніж у місті, телебачення не має, газети не купують, Інтернету немає. Село живе в інформаційному вакуумі. Тому ми маємо можливість більше працювати безпосередньо з виборцями.

На нараді першим секретарем В-Писарівського РК КПУ Гавриленко М.В. секретарям первинних партійних організацій були поставлені найактуальніші завдання на найближчий період, акцентував увагу на посилення роботи депутатів – комуністів по захисту прав простих працівників, активізації партійних проектів «Стратегія 2012». Був проведений детальний аналіз діяльності кожної первинної партійної організації, обговорені позитивні та негативні сторони їх роботи.

Дуже приємно було почути секретарям, що їх ряди поповнились новими членами КПУ. Одним із них був депутат районної ради, чотирьох скликань, само висуванець, Цехмістро Віталій Вікторович, який користується великим авторитетом не тільки у своєму селі Яблучне, але і у всьому районі.

Головний лозунг партії «Повернути державу народу». До кожного виборця ми повинні донести інформацію про боротьбу з режимом, яку проводить комуністична партія. Головна задача яка стоїть сьогодні перед комуністами України, на жовтневих виборах – вибороти перемогу над олігархічним режимом.

В своїх виступах секретарі первинних партійних організацій відзначили, що на виборах 2012 року додаткову перемогу отримають ті, хто бистріш за всіх добереться до села. Тому працювати із сільським виборцем треба уже сьогодні. Також було відзначено, що останнім часом авторитет комуністичної партії значно зріс, люди пробуджуються. Комуністи добре розуміють, що чим більше депутатів від КПУ пройде у парламент, тим краще буде для трудового населення України.

 

 

                                                              Великописарівський РК КПУ

Переглядів: 620 | Додав: kpu-vp | Теги: Нарада секретарів п/о, Сумський ОК КПУ, Великописарівський РК КПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0