Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Листопад » 10 » НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ!
12:56
НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ!
Великописарівський РК КПУ15 жовтня поточного року в приміщенні Великописарівського районного комітету Компартії відбулася семінар-нарада з секретарями первинних партійних організацій, на якій був присутній перший секретар обкому КПУ, депутат Верховної Ради України Володимир Андрійович Даниленко. У ході наради обговорювалося багато важливих сьогоденних партійних та поточних питань, проведено тематичні заняття з секретарями парторганізацій. Такі семінари, як показує практика, безперечно корисна річ - тут секретарі змогли обмінятися досвідом один з одним, задати будь-які турбуючи їх питання безпосередньо народному депутатові та отримати ґрунтовну відповідь  на них.
    Чимало звернень і запитань було того дня до Володимира Андрійовича та хочу зупинитися на зверненні секретаря Кириківської первинної парторганізації Володимира Миколайовича Болотного. Він розповів, що вже не один рік парторганізація, яку він очолює, співпрацює та допомагає чим може Кириківському дитсадку та школі. Так, першого вересня від імені парторганізації подарували школярам м'ячі для спортзалу, постійно тримають в належному стані пам'ятник В.І. Леніну, який знаходиться на території дитсадка, тим самим прибираючи і її. Нещодавно навідавшись до школи Володимиру Миколайовичу поскаржилися вчителі та директор на те, що в такій великій селищній школі немає кольорового принтеру. Річ, яка на перший погляд проста і звичайна для теперішнього часу, конче потрібна школі. На допомогу від районного відділу освіти марно сподіватися. Та й батьків, для яких і так перше вересня є постійним, з кожним роком все тяжчим фінансовим випробуванням, вкрай шкода.  Саме тому педагогічний колектив звернувся до Володимира Миколайовича хоч частково допомогти в його придбанні. З проханням вирішити цю проблему і звернувся секретар до народного депутата.
      Під час роботи семінару Володимир Андрійович весь час робив нотатки у  своєму блокноті. Через деякий час відбулася нарада секретарів в обласному комітеті, по завершенні якої Володимир Андрійович вручив конверт від імені обкому першому секретарю Великописарівського РК КПУ Миколі Гавриленку з проханням придбати кольоровий принтер та передати  кириківським школярам.
     Радості та здивуванню педагогічному колективу не було меж. Як висловилася одна із викладачів: - «Це дійсно здивування, в наш час ми звикли до палких обіцянок депутатів, про які чомусь відразу забувають виходячи зі школи. Мабуть, із-за розмаїття невиконаних обіцянок народних обранців різних політичних партій ми розучилися довіряти людям. Дуже приємно, що Володимир Андрійович є людиною слова, який пам'ятає все без нагадувань». 


Другий секретар
Великописарівського РК КПУ                           Тетяна Статівка


Переглядів: 650 | Додав: kpu-vp | Теги: Сумський ОК КПУ, Даниленко В.А. допомога школярам, Великописарівський РК КПУ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0