Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Січень » 28 » Петро Симоненко: Через МВФ в Україні різко скорочують фінансування соцпрограм
12:50
Петро Симоненко: Через МВФ в Україні різко скорочують фінансування соцпрограм

   Через співпрацю України з Міжнародним валютним фондом в країні проводиться різке скорочення фінансування соціальних програм, від чого потерпають пенсіонери, «діти війни», інваліди та інші категорії громадян. Про це в коментарі ГолосUA заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

   «МВФ використовується не тільки як джерело фінансування і кредитування для дозволу певних проблем тієї чи іншої держави, а й як механізм політичного тиску. У практиці МВФ має місце вимога прийняття тих чи інших законів, таких, як нове пенсійне законодавство. Якраз на вимогу МВФ Сергій Тігіпко протягнув рішення, спираючись на підтримку більшості олігархів у парламенті минулого скликання, про те, що тепер наші жінки виходять на пенсію в 60 років, а чоловіки – у 62 роки з усіма витікаючими наслідками», – підкреслив П. Симоненко.

   Він також зазначив, що МВФ і сьогодні вимагає різкого скорочення фінансування соціальних програм. А від цього потерпають пенсіонери, інваліди, «афганці», «чорнобильці», «діти війни», які отримують підтримку з боку держави. Також МВФ вимагає сьогодні і підняти ціни на внутрішнє споживання газу. Тому, за словами лідера комуністів, «подібну ганебну практику потрібно припинити».

   «З кожним роком збільшуються кредити, і платежі за кредитами вимагають величезних ресурсів з бюджету для того, щоб повертати ці кредити за кордон. Таким чином, ущемляються наші громадяни і ось ці 5-6 млрд. грн., які потрібно виплатити, а це 40-50 млрд. грн., а якщо бюджет умовно 400 млрд. грн., і з нього стільки потрібно повернути, то ви самі розумієте, що це практично обкрадання країни і народу», – заявив П. Симоненко.

   Він нагадав, що комуністи виступають категорично проти цієї практики співпраці, вимагаючи провести глибоке розслідування злочинної діяльності всіх чиновників за фактами, коли бралися кредити, під які умови, куди ці кредити направлялися і що це принесло народові України.

 

                                                                                                                          Прес-служба

Переглядів: 481 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0