Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Листопад » 23 » Народний депутат провів прийом у Писарівці
02:05
Народний депутат провів прийом у Писарівці
Прийом громадян народним депутатом22 листопада 2011 року в приміщенні Великописарівської райради провів прийом громадян народний депутат від Комуністичної партії України Володимир Андрійович Даниленко. Усі бажаючи жителі району мали змогу поспілкуватися з народним депутатом, обговорити актуальні та наболілі питання. На прийомі були присутні представники місцевої преси та радіомовлення.
Головне питання, яке звучало від великописарівчан – це газифікація селища. До Володимира Андрійовича звертались окремі громадяни та голова газового кооперативу з болючою проблемою: 659 членів кооперативу залишаються без газопостачання, тому що Охтирське УГГ не проводить підключення до газової мережі, аргументуючи це претензіями до якості придбаних членами кооперативу газових редукторів. Уважно ознайомившись із змістом звернення громадян, Володимир Андрійович пообіцяв з’ясувати всі обставини даної проблеми в Охтирському УГГ та на заводі – виробнику газових редукторів.
Серед громадян, які зверталися до депутата, була директор дитсадка Бакань Н.В. Наталя Василівна від свого імені та від імені педагогічного колективу і батьків подякувала Володимиру Андрійовичу за збереження приміщення дитсадка. Проте проблеми садочка на цьому не закінчилися. Наталя Василівна просила допомогти у вирішенні питання благоустрою території дитсадка.
На зустрічі звучали і особисті питання та прохання. Так, до депутата звернувся Шуба О.І. інвалід ІІ групи.  Знаходячись на межі виживання, Олександр звернувся до народного депутата з проханням посприяти в перегляді розміру соціальної допомоги, яку він зараз отримує від держави.
Після завершення прийому громадян, Володимир Андрійович спілкувався з місцевими ЗМІ. Дав інтерв’ю головному редактору районного радіо. Основне питання – ставлення депутата – комуніста до нового Закону про вибори.
По закінченню зустрічі з великописарівцями народний депутат відправився в селище Кириківка, де також провів прийом громадян.
Володимир Андрійович запевнив громадян, що жодне звернення не буде залишене без уваги.

Прес-служба Великописарівського РК КПУ


Переглядів: 590 | Додав: kpu-vp | Теги: Великописаревский РК КПУ, Сумской ОК КПУ, Прийом громадян народним депутатом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0