Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Травень » 18 » Тепло для душі
15:03
Тепло для душі
Ветерани

Усе далі від нас роки Великої Вітчизняної війни, неминуче відходять в вічність ветерани – свідки тих грізних і героїчних подій. Розуміючи наскільки важливо зберегти в пам’яті прийдешніх поколінь правду про ту страшну війну, про загрозу, яку вона несла нашій Батьківщині і усьому людству.

Традиційно вшановуючи ветеранів Великої Вітчизняної війни  Комуністична партія України щорічно надає моральну і матеріальну підтримку ветеранам. На передодні дня Великої Перемоги представники Комуністичної Партії Великописарівщини побували у кожній родині ветеранів, залишивши на згадку про Перемогу – подарунок. Мешканка села С.Яруга Мальцева Галина Іванівна 16 річної дівчинкою зустріла перший бій на фронті, рятуючи ранених червоногвардійців витягуючи їх з поля бойових дій.

-                      Рідненька моя, миленька моя – плачучи Галина Іванівна притиснула до грудей фляжку подаровану їй комуністами. – Я чекала тебе більше 60 років і на кінець ти до мене прийшла.

Зі слів Галини Іванівні, кращою Ії подругою була її фронтова фляжка, з якою вона не розлучалась ні на один день. Але доля розпорядилась так, що випадково фляжки не стало. Важко передати на словах ту теплоту душі, неприховану радість з якою вона отримала цей дорогий для неї подарунок. Пам’ять про Велику Вітчизняну війну священна. І дуже важливо її особливо зберегти зараз у цей непростий, нелегкий час.

Ветерани

 

Перший секретар Великописарівського РК КПУ                                                                     М.В.Гавриленко

Переглядів: 529 | Додав: kpu-vp | Теги: Сумський ОК КПУ, Ветерани, Великописарівський РК КПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0