Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Грудень » 13 » Україна витратить на піарників $330 тис. - щоб зам'яти скандал з LNG-терміналом
15:25
Україна витратить на піарників $330 тис. - щоб зам'яти скандал з LNG-терміналом
   Американська APCO Worldwide буде консультувати Україну для поліпшення іміджу, що похитнувся, терміналу скрапленого газу, який повинен бути побудований в Одеській області. Про це пишуть "Коментарі” з посиланням на "Вісник держзакупівель”, в якому були опубліковані повідомлення про акцепт пропозиції APCO.

Вартість послуг американських піарників до 31 грудня буде коштувати українському бюджету $330 тис. (без ПДВ) або більше 2,636 млн грн. за курсом НБУ на сьогоднішній день.

   Як зазначається у тендерній документації, необхідність залучення піарників "стала особливо нагальною в даний час у зв’язку з кризовою ситуацією, що склалася з національним проектом "LNG-термінал” в результаті непорозуміння з іспанською компанією Gas Natural Fenosa”.

   APCO Worldwide повинна буде налагодити взаємодію з "впливовими світовими ЗМІ” для позитивного висвітлення будівництва терміналу, з постачальниками скрапленого природного газу. Крім того, компанія повинна забезпечити політичну підтримку з боку основних країн-експортерів скрапленого природного газу і Туреччини в питанні транспортування газу через протоки Босфор і Дарданелли.

   Нагадаємо, в кінці листопада Україна почала будівництво СПГ-терміналу. У цей же день нібито було підписано рамкову угоду про співпрацю з Gas Natural, яка повинна була очолити консорціум інвесторів будівництва. Однак у самій компанії заявили, що нічого з Україною не підписали.

  Як виявилося, Джорді Сарда Бонвехі, який від імені Gas Natural підписав договір, не працює в компанії. Він є "професійним комерційним представником”, який організовував візит представників Gas Natural в Україну і мав супроводжувати їх під час церемонії. Однак оскільки представники іспанців у понеділок так і не прилетіли в Україну, він вважав себе повноважним підписати угоду самому.

Переглядів: 594 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0