Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Серпень » 23 » Великописарівська лікарня буде добудована завдяки комуністу Володимиру Даниленку
13:18
Великописарівська лікарня буде добудована завдяки комуністу Володимиру Даниленку
Лікарня

Нещодавно у селищі Велика Писарівка відбулася зустріч із головою Сумської обласної державної адміністрації. Тоді він заявив, що у наступному році, в врешті-решт, завершиться будівництво Великописарівської районної центральної лікарні, яке триває вже більше 20 років.

На сайті Сумської обладміністрації повідомляється, що «ініціативу добудувати лікарню сприйняли з піднесенням». «Кілька місяців тому на зустрічі з керівництвом області у Сумах я висловилася про необхідність відновити будівництво лікарні. Дуже приємно, що мене почули. Адже, навіщо лікуватися десь, якщо у нас буде власна сучасна лікарня? », – вважає заступник головного лікаря з питань охорони материнства і дитинства Великописарівської ЦРЛ.

 Але хто «почув» і говорить, що це він будує нову лікарню, а хто дійсно зробив реальну справу - народ має знати.

А правда полягає в наступному. Ще у минулому році народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко на засіданні Верховної Ради України 4 листопада 2011 року оголосив свій депутатський запит до Кабінету Міністрів України стосовно виділення коштів з державного бюджету для завершення будівництва Великописарівської центральної районної лікарні у Сумській області.

На зазначений запит Кабінет Міністрів відповів, що з метою запровадження нової регіональної політики проектом Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» передбачено створення Державного фонду регіонального розвитку, кошти якого планується спрямовувати, зокрема, на реалізацію програм і заходів соціально-економічного розвитку регіонів.

Зважаючи на викладене, питання виділення коштів з державного бюджету для завершення будівництва Великописарівського центральної районної лікарні у Сумській області може бути розглянуто в установленому порядку після прийняття Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік».

Дочекавшись прийняття бюджету 6 липня 2012 року, Володимир Даниленко нагадав Прем’єр-міністру України про надане слово щодо добудови Великописарівської лікарні та надіслав повторний депутатський запит виділити бюджетні кошти для завершення будівництва Великописарівської центральної районної лікарні у Сумській області для належного медичного захисту громадян.

Прислухавшись до думки і аргументів народного депутата, Кабінет Міністрів надав відповідь зазначивши, що джерелом фінансування зазначеного заходу можуть бути передбачені Законом України «Про Державний бюджет на 2012 рік» кошти державного фонду регіонального розвитку. Їх Порядок використання затверджено Кабінетом Міністрів України. Згідно із зазначеним Порядком, відбір інвестиційних проектів і заходів, що пропонується до фінансування здійснюють державні адміністрації, які подають їх Мінекономрозвитку для узагальнення.

На даний час не розподілено кошти державного фонду регіонального розвитку в обсязі 500 млн. гривень, які передбачені Законом України «Про Державний бюджет України на 2012 рік».

Оскільки після вирішення питання щодо виділення коштів завершити справу повинна була Сумська обласна державна адміністрація, то Володимир Даниленко 6 серпня 2012 року  надіслав до голови адміністрації депутатське звернення. У ньому він попросив подати до Мінекономрозвитку відповідні документи, які готують обласні державні адміністрації для виконання усіх процедур, щоб якнайшвидше завершити будівництво лікарні для жителів Великописарівського району.

Саме після цього звернення голова адміністрації прозвітував про готовність добудування лікарні.

То ж, дякуємо Даниленку за лікарню!

 

Перший секретар

Великописарівського РК КПУ                   М.В.Гавриленко

Переглядів: 520 | Додав: kpu-vp | Теги: Великописарівський РК КПУ, Сумський ОК КПУ, Лікарня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0