Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Січень » 14 » Вікторія Бабич вимагає повернення нічного потягу № 344
14:09
Вікторія Бабич вимагає повернення нічного потягу № 344

      11 січня на засіданні Верховної Ради України був оголошений депутатський запит поданий народним депутатом України, першим секретарем Охтирського міськкому КПУ Вікторією Бабич до Міністерства інфраструктури України та Державної адміністрації залізничного транспорту стосовно повернення нічного потягу № 344, який повинен сполучати місто Суми та місто Тростянець Сумської області зі столицею України містом Києвом. 
Дана ініціатива була мотивована великою кількістю звернень від мешканців Сумської області, які обурені ситуацією, що склалася навколо залізничних пасажирських перевезень, а саме скасування поїздів, які сполучали місто Суми та місто Тростянець (станція Смородине) з містом Київ. Адже на сьогодні жителі Сумської області не можуть потрапити до столиці рано вранці, а це означає, що жоден студент чи працівник не може прибути на навчання вчасно чи потрапити на роботу без запізнення, а це призводе до додаткових витрат на ночівлю.
«Я, як народний депутат України, докладу усіх зусиль щоби припинити такий негативний результат залізничної реформи. Адже реформа – це перетворення, кінцева мета якого - зміцнення та оновлення державних засад, що, несе за собою поліпшення рівня життя. У нашому випадку ми бачимо зовсім протилежний результат, який вже відчули на собі і мешканці міст Тростянець, Охтирка та відповідних районів. А тому повернення нічного поїзду № 344, який сполучав місто Житомир та Харків та задовольняв більш половини пасажиропотоку Сумської області є нагальною проблемою, яка потребує вирішення», - зазначила Вікторія Бабич.

Прес-служба народного депутата
Переглядів: 457 | Додав: kpu-vp | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 1
1 Сергей Лабузов  
1
В полне поддерживаю Ваше решение!!!сам проживаю в области а работаю в нашей доблестной столице.....добраться не реально кроме как маршрутками а это 100 грн,много не на ездишься......было бы здорово вернуть еще и т от что в 7.05 с Киева (ИВАНО-ФРАНКОВСК ХАРЬКОВ 350Л) очень удобный и не дорогой и с сум можно добраться по области!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0