Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Березень » 27 » Володимир Даниленко вимагає повернути УКРТЕЛЕКОМ у державну власність
09:03
Володимир Даниленко вимагає повернути УКРТЕЛЕКОМ у державну власність
Укртелеком
23 березня 2012 року у залі засідань Верховної Ради України був оголошений депутатський запит народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка до Генеральної прокуратури України та Фонду держмайна України стосовно повернення колишнього державного підприємства Укртелеком у державну власність у зв’язку з порушенням умов приватизації, що підтверджується фактами примусового надання кожному працівнику відпусток без збереження заробітної плати .
  Підставою для звернення до контролюючих органів став лист, який потрапив у розпорядження народного депутата України у якому начальникам Центрів, Цехів, керівників структурних підрозділів управління УКРТЕЛЕКОМ надійшли листи у яких містяться наступні дані:
  З метою виконання планового фонду оплати праці на 2012 рік прийнято рішення надати кожному працівнику у 1 кварталі три дні відпустки без збереження заробітної плати орієнтовно помісячно: лютий – 1 день, березень – 2 дні.
  Крім того працівники, які не використали визначену кількість днів без збереження заробітної палати на 2011 рік, що призвело до перевитрат фонду оплати праці, повинні використати їх у цьому кварталі.
  Оскільки зазначені вимоги є порушенням норм трудового законодавства та можуть бути підставою для розірвання договору приватизації колишнього державного підприємства Укртелеком, Володимир Даниленко просить прокуратуру вжити заходів прокурорського реагування для захисту працівників ПАТ Укртелеком та розглянути Фондом державного майна України можливість ініціювання повернення акцій ПАТ Укртелеком у державну власність у зв’язку з порушення умов договору.
  «Скажіть мені, чи не нагадує Вам такий стиль роботи методи кризового менеджменту українських олігархів? Такими самими методами керівники - мільйонери виводили свої підприємства із кризи у 2009 році. Отже, можна зробити тільки єдиний висновок – УКРТЕЛЕКОМ належить вітчизняним олігархам»,- зазначив депутат Даниленко.
Переглядів: 533 | Додав: kpu-vp | Теги: Сумський ОК КПУ, Укртелеком, Великописарівський РК КПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0