Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Травень » 24 » Володимир Даниленко зареєстрував законопроект, який надасть належний соціальний захист журналістам сільської місцевості
16:32
Володимир Даниленко зареєстрував законопроект, який надасть належний соціальний захист журналістам сільської місцевості
Владимир Даниленко журналисты  22 травня 2012 року народним депутатом України, першим секретарем Сумського обкому КПУ Володимиром Даниленком був зареєстрований проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо належного соціального захисту журналістів, які живуть і працюють у сільській місцевості, селищах міського типу), №10511.
  Проект спрямований на забезпечення належної соціальної підтримки та захисту журналістів, які живуть і працюють у сільській місцевості, селищах міського типу шляхом надання права на безплатне користування житлом, опаленням і освітленням у межах установлених законодавством норм та порядку визначеному Кабінетом Міністрів України.
  Нагадаємо історію зазначеного законопроекту.
 У грудні місяці 2012 року до народного депутата за дорученням журналістів комунальних засобів масової інформації Великописарівщини звернувся журналіст Нечвоглод П.Є.
 У своєму зверненні журналіст звернув увагу на відсутність механізму реалізації пільг передбачених статтею 18 Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів»
Під час з’ясування питання щодо належного соціального захисту сільських журналістів Володимиром Даниленком було встановлено, що з моменту введення в дію зазначеного Закону (01.01.1998) державні субсидії щодо безплатного користування житлом, опаленням і освітленням зазначеним категоріям журналістів не надавалися. Отже держава не виконувала свої зобов’язання в продовж 14 років.
  Для виправлення цієї ситуації 6 квітня за ініціативи Володимира Даниленка у Мінсоцполітики відбулася нарада стосовно надання пільг сільськім журналістам. Вислухавши органи влади народний депутат вирішив самостійно розробити відповідних проект Закону, який у разі його прийняття вирішить питання щодо механізму надання пільг зазначеної вищі категорії журналістів. 
 «Я вважаю, що довів журналістам, що є депутати, які можуть не тільки обіцяти, але і робити відповідні справи для вирішення їх питань»,- зазначив автор Даниленко. 
Переглядів: 461 | Додав: symu-okp | Теги: журналисты, Даниленко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0