Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Серпень » 6 » Вшанування минулого (фоторепортаж)
17:39
Вшанування минулого (фоторепортаж)
Lenin Продовжуючи тему дружніх відносин з російськими комуністами, нещодавно районний комітет отримав запрошення від Грайворонського райкому КПРФ прийняти участь у відкритті пам’ятника В.І. Леніну та мітингу з нагоди визволення Грайворонщини від німецько-фашистських загарбників. Перетнувши російсько-український кордон, члени бюро завітали в с. Доброє. Декілька років тому тут був знищений пам'ятник В.І.Леніну. Та завдяки клопотанням і зусиллям райкому на території щойно відремонтованого будинку культури встановили пам'ятник.   
1 
Урочисте відкриття доручили поважній в поселенні людині - Уварову Олексію Миколайовичу, який 27 років пробув головою Добро-Іванівського сільського поселення, є секретарем первинної організації та головою Ради ветеранів сільського поселення. Чимало сердечних слів сказав Олексій Миколайович в своїй промові про пережите та сьогодення, вкотре наголошуючи молодому поколінню, що без минулого немає майбутнього.
Vustyp_Bass
Продовжив мітинг перший секретар Грайворонського РК КПРФ Олег Басс, виступивши з доповіддю та вручивши партійний квиток новому члену партії і пам'ятні медалі представникам КПУ.
vustup
Далі слово надали першому секретарю Великописарівського РК КПУ Миколі Гавриленку, який привітав присутніх з відкриттям пам'ятника вождю світового пролетаріату.
Nagrada_LV.
Veteran  Veteran 
 Потім учасники мітингу поклали квіти до могили невідомого солдата, послухали розповіді очевидців про запеклі визвольні бої. Вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. 
Golova  Голова Добро-Іванівського сільського поселення Касилов Олег подякував ветеранам за мирне небо, визволення рідного краю від фашистських загарбників та запросив всіх присутніх скуштувати польової каші. Учасники самодіяльності будинку культури заспівали ветеранам фронтові пісні.
Zagalna_1
Kasha
 Другий секретар 
Великописарівського РК КПУ                                   Тетяна Статівка  
Переглядів: 661 | Додав: kpu-vp | Теги: Сумський обком КПУ, Грайворон, пам’ятник В.І. Леніну, В.Писарівський райком | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 vorskla1968  
0
Чудовий репортаж. Перечитав і переглянув із задоволенням.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0