Меню сайту

Випадкове фото

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 130

Соцмережа

В контакте

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Квітень » 6 » За ініціативи Володимира Даниленка у Мінсоцполітики відбулася нарада стосовно надання пільг сільськім журналістам
16:11
За ініціативи Володимира Даниленка у Мінсоцполітики відбулася нарада стосовно надання пільг сільськім журналістам
работа журналистов
  Сьогодні, 6 квітня, у Міністерстві соціальної політики та праці України відбулася нарада щодо надання сільським журналістам права на безкоштовне житло, опалення і освітлення. Підняв це питання народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко.  
  Під час наради з’ясувалося, що вже чотири роки ці державні субсидії не надавалися. Хоча працівникам сільських ЗМІ крівля над головою та побутові послуги гарантуються згідно Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».
  Згідно інформації Державного комітету телебачення і радіомовлення України таку субсидію по Сумській області повинні отримувати 28 чоловік, а по країні – 751.
  Оскільки середній розмір субсидії по Україні дорівнює приблизно 150 гривень, то для належного виконання норм закону потрібно 1 мільйон 350 тисяч гривень, що не складає великого навантаження на Державний бюджет України. 
  На нараді лунали пропозиції відкласти вирішення цього питання до наступного року. У 2013 році Кабінет міністрів України повинен внести до Верховної Ради України законопроект щодо унормування усіх субвенцій у державі з врахуванням доходів громадян. 
  Проте Володимир Даниленко таку пропозицію не прийняв. Тож, він розробить відповідний законопроект зі змінами до Бюджетного кодексу України та Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» та з урахуваннями пропозицій Держкомітету телебачення і радіомовлення України. У травні внесе його до Верховної Ради України з умовою набуття чинності цього проекту з 2013 року. 
  Нагадаємо, що питання належного виконання норм Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» було піднято журналістами Великописарівського районну Сумської області, які своїм прикладом показали прагнення захищати свої права не тільки словом, а й ділом. 
Переглядів: 451 | Додав: symu-okp | Теги: журналісти, соціальний захист, пільги на житло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Друзі сайту

  • НАШ БАННЕР
     

  •  
    Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

    Коминформ

    Сумской обком КПУ

    Коминформ

    Неофициальный сайт Великой Писаревки
     

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0